DSolution

Våra kunder

Utan våra kunder stannar vår verksamhet!

Våra kunder finns i hela Sverige, i många olika branscher. Genom att ta reda på vad de tycker om oss, kan vi utvecklas och bli en ännu bättre helhetsleverantör inom kontor. Läs och inspireras av hur vi har löst andra kunders kontorsbehov, och vill du veta hur vi kan lösa just dina, hör av dig till oss.

Arkitektbyrån med kvalitet i fokus

Hidemark & Stintzing är ett arkitektkontor som arbetar med ambassader, konsulat och nyproduktion och som varje år ger ut Arkitektens handbok, en arkitektens bibel, skriven av arkitekter, för arkitekter. Samarbetet med DSolution har lett till bättre sekretessåtagande för dem mot sina kunder med hjälp av fiber.

LÄS INTERVJUN

Smarta lösningar för miljöföretag

Familjeföretaget Ragn-Sells Recycling fokuserar på återvinning och smarta avfallslösningar. Med hjälp av smarta skrivarlösningar från DSolution, en samarbetspartner som varit med i hela förändringsprocessen har hela skrivarparken centraliseras och Ragn-Sells Recycling gick från kaos till ordnade förhållanden.

LÄS INTERVJUN

Byggföretaget som fick en modern IT-miljö och mobil arbetsplats

EM Platt är ett plattsättningsföretag som med hjälp av DSolution fått en modern IT-miljö i molnet med möjlighet till en mer mobil arbetsplats och samtidigt ökat produktiviteten, kommunikationen och samarbetet i hela bolaget.

LÄS INTERVJUN

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.