DSolution

.DS/Inblick

Fördelar med FollowMe Print

Print

Alla företag vill bli mer effektiva, produktiva, säkrare och minska sitt pappersavfall. FollowMe Print är svaret, men vad är det och hur kan det ge ditt företag alla dessa fördelar?

Vad är FollowMe Print?

Med FollowMe Print följer utskriften användaren genom att den skickas till en kö istället för direkt till skrivaren. För att dokumenten ska skrivas ut identifierar du dig vid någon av de skrivare som finns i din followMe lösning med kod eller tagg/bricka. Om du har en skärm på din skrivare eller multimaskin kan du se alla dina skickade utskriftsjobb innan du väljer att skriva ut dem.

Vilka är fördelarna med FollowMe Print?

Extra säkerhet
Med FollowMe Print skyddas känsliga uppgifter från att hamna i fel händer genom att identifiering krävs vid varje utskrift.. Detta är en stor fördel för alla företag, särskilt de som har sina skrivare på en annan våning eller som hanterar känslig information, tex. Löner eller Insider information (för aktiebolag).  

 

Kostnadskontroll
Flera undersökningar visar att upp till 30% färre ut­skrifter sker med FollowMe Print. Färre utskrifter ger lägre kostnader i både månadskostnad och pappersinköp. Dessutom elimineras behovet att köpa personliga skrivare för anställda som arbetar med känslig information.

 

Miljöbesparing
Eftersom varje jobb måste ”släppas” av den person som skrev ut dokumenten kan du vara säker på att dokument inte längre kommer att bli liggandes vid skrivaren för att glömmas bort, vilket gör att ni sparar både papper och miljön.

Vi jobbar med olika mjukvaror för FollowMe Print beroende på bland annat storleken på er organisation, om ni har flera kontor, eller om ni vill ha möjligheten att registrera utskrifter mot en kund eller ett projekt. Vill du få en demo eller veta mer? Kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.