DSolution

Frankeringsmaskiner

Spara tid och pengar med en frankeringsmaskin

Att frankera brev med frankeringsmaskin är ett praktiskt och enkelt sätt att ta kontroll och förenkla företagets posthantering. Ni sparar tid och därmed pengar. Skickar ni över 5 brev om dagen? Då kommer ni att tjäna på att ha en frankeringsmaskin på kontoret.

Med en frankeringsmaskin kan ni enkelt dra ner på era portokostnader. Den stora skillnaden är att ni endast betalar 11,25 kr ink moms jämför med 15 kr för ett frimärke för ett 1-a:klassbrev på upp till 50 gram. Förutom detta så kan du också dra av moms på frankeringsportot, något som du inte får göra på frimärken. Detta göra att din verkliga kostnad per frankering är 8,43 kr (Nästan halva priset, en rabatt på 6,57 kronor per brev!).

Tre fördelar med att använda en frankeringsmaskin på kontoret

Ekonomiskt

Spara pengar på porto Minimal investering Få alltid rätt porto Enkel momsredovisning

Enkelhet

Slipp köpa frimärken Frankera alla typer av brevförsändelser Frankering tillgängligt 24/7

Professionellt

Logga adress på försändelse Möjlighet att addera reklambudskap Högupplöst tryck

Vad kostar en frankeringsmaskin?

Det beror så klart på vilken modell som ni behöver. Från ca 10 kr/dag går det att hyra en frankeringsmaskin. Vi börjar alltid med ett möte där vi går igenom just era behov, hur mycket brev ni skickar och vad ni har för andra önskemål. Andra saker som också kommer att påverka månadskostnaden är serviceavtal och förbrukning. Frankeringsmaskinen har bläckpatroner som ibland behöver bytas ut. Ett serviceavtal är bra om maskinen skulle få problem, dessutom ingår då uppdatering av portotabellerna i maskinerna från PostNord.

Jag vill boka ett första möte

Våra bästsäljande frankeringsmaskiner

IS-280 frankeringsmaskin

Med frankeringsmaskin IS-280 blir postbearbetningen betydligt enklare. Kompakt och kraftfullt postsystem kombineras med post- och paketbearbetning i en enda, enkel lösning.

Kontakta oss

iX-3 frankeringsmaskin

iX-3 Series är det mest pragmatiska valet för ett mindre kontor som vill hantera post och paket utan bekymmer. Låt dig inte luras av det kompakta formatet – iX-3 är extremt kraftfull.

Kontakta oss

iX-5 frankeringsmaskin

iX-5-serien erbjuder flexibilitet och effektivitet samtidigt som jobbintegriteten bibehålls varje steg på vägen. iX-5 är idealisk för postvolymer på mellannivå.

Kontakta oss

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.