DSolution

Frankeringsmaskiner

Spara tid och pengar med en frankeringsmaskin

Att frankera brev med frankeringsmaskin, eller portomaskin som det ibland kallas,  är ett praktiskt och enkelt sätt att ta kontroll och förenkla företagets posthantering. Ni sparar tid och därmed pengar. Skickar ni över 5 brev om dagen? Då kommer ni att tjäna på att ha en frankeringsmaskin på kontoret.

Med en frankeringsmaskin kan ni enkelt dra ner på era portokostnader. Den stora skillnaden är att ni endast betalar 12,50 kr ink moms jämför med 18 kr för ett frimärke för ett 1-a:klassbrev på upp till 50 gram. Förutom detta så kan du också dra av moms på frankeringsportot, något som du inte får göra på frimärken. Detta göra att din verkliga kostnad per frankering är 10 kr (Nästan halva priset, en rabatt på 8 kronor per brev!).

Sammanfattningsvis kan användning av en frankeringsmaskin vara en kostnadseffektiv, tidsbesparande och professionell metod för att hantera din företagspost, framförallt om du skickar stora volymer av brev och paket regelbundet. Fråga oss redan idag hur vi kan hjälpa er med en anpassad frankeringsmaskin för era behov.

Fem fördelar med att använda en frankeringsmaskin på kontoret

Variabel frimärksvärde

Med en frankeringsmaskin justeras frimärksvärdet på brevets storlek och vikt, vilket eliminerar risken för att överfrankera och slösa pengar.

Minskade portokostnader

Frankeringsmaskiner erbjuder rabatterade portosatser jämfört med frimärken, vilket leder till stora kostnadsbesparingar över tid.

Snabbhet och effektivitet

Med en frankeringsmaskin kan du snabbt och exakt frankera dina brev och paket, vilket sparar tid jämfört med att manuellt klistra frimärken.

Anpassad branding

Många frankeringsmaskiner kan skriva ut ditt företags logotyp eller annan brandinginformation på posten, vilket ytterligare förstärker ditt företags identitet.

Företagsprofil

Användning av en frankeringsmaskin ger ett professionellt intryck på dina kunder och samarbetspartners och visar att ditt företag är seriöst och effektivt.

Vad kostar en frankeringsmaskin?

Det beror så klart på vilken modell som ni behöver. Från ca 10 kr/dag går det att hyra en frankeringsmaskin, portomaskin. Vi börjar alltid med ett möte där vi går igenom just era behov, hur mycket brev ni skickar och vad ni har för andra önskemål. Andra saker som också kommer att påverka månadskostnaden är serviceavtal och förbrukning. Frankeringsmaskinen har bläckpatroner som ibland behöver bytas ut. Ett serviceavtal är bra om maskinen skulle få problem, dessutom ingår då uppdatering av portotabellerna i maskinerna från PostNord.

Jag vill boka ett första möte

Våra bästsäljande frankeringsmaskiner

IS-280 frankeringsmaskin

Med frankeringsmaskin IS-280 blir postbearbetningen betydligt enklare. Kompakt och kraftfullt postsystem kombineras med post- och paketbearbetning i en enda, enkel lösning.

Kontakta oss

iX-3 frankeringsmaskin

iX-3 Series är det mest pragmatiska valet för ett mindre kontor som vill hantera post och paket utan bekymmer. Låt dig inte luras av det kompakta formatet – iX-3 är extremt kraftfull.

Kontakta oss

iX-5 frankeringsmaskin

iX-5-serien erbjuder flexibilitet och effektivitet samtidigt som jobbintegriteten bibehålls varje steg på vägen. iX-5 är idealisk för postvolymer på mellannivå.

Kontakta oss

SNABB KONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.