DSolution

Frankeringsmaskiner

Spara tid och pengar med en frankeringsmaskin

Att frankera brev med frankeringsmaskin är ett praktiskt och enkelt sätt att ta kontroll och förenkla företagets posthantering. Ni sparar tid och därmed pengar. Skickar ni över 5 brev om dagen? Då kommer ni att tjäna på att ha en frankeringsmaskin på kontoret.

Med en frankeringsmaskin kan ni enkelt dra ner på era portokostnader. Den stora skillnaden är att ni endast betalar 8,75 kr jämför med 13 kr för ett frimärke för ett 1-a:klassbrev på upp till 50 gram. Förutom detta så kan du också dra av moms på frankeringsportot, något som du inte får göra på frimärken. Detta göra att din verkliga kostnad per frankering är 7 kr (en rabatt på 6 kronor per brev!).

Ekonomiskt

Spara pengar på porto
Minimal investering
Få alltid rätt porto
Enkel momsredovisning

Enkelt

Slipp köpa frimärken
Frankera alla typer av brevförsändelser
Frankering tillgängligt 24/7

Professionellt

Logga adress på försändelse
Möjlighet att addera reklambudskap
Högupplöst tryck

Våra bästsäljande frankeringsmaskiner

IS-280 frankeringsmaskin

Med Quadients frankeringsmaskin IS-280 blir postbearbetningen betydligt enklare. I det här kompakta och kraftfulla postsystemet kombineras post- och paketbearbetning i en enda, enkel lösning.

iX-3 frankeringsmaskin

iX-3 Series är det mest pragmatiska valet för ett mindre kontor som vill hantera post och paket utan bekymmer. Låt dig inte luras av det kompakta formatet – iX-3 är extremt kraftfull.

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.