DSolution

OM OSS

Engagemang ledde oss hit

Vi har lösningen för era kontorsbehov. Oavsett om det handlar om effektivare sätt att arbeta med dokument, enkel IT som bara fungerar, förenkling av kommunikation, förnödenheter till kontoret eller riktigt gott kaffe. Vi finns här för dig. Vi har hjälpt kunder sedan starten 2005 med kloka råd, inspirerande tips och innovativa lösningar för kontoret med fokus på morgondagens utmaningar.

Du kan lita på oss och känna lugnet av att allt kommer att bli bra. Till och med bättre än du hade hoppats på.50

Medarbetare

5000

Kunder i hela Sverige

2005

Bolaget grundades


DS dreamteam

DSolutions framgång bygger på att vara ett familjärt företag med högt driv som fokuserar på tillväxt, entreprenörskap och skall fortsätta att växa i takt med marknaden och kundernas förändrade behov. För att förbli framgångsrika, har vi högt kundfokus, kvalitet och nytänkande i allt vi tar oss för samt arbetar tillsammans och vinner som ett lag.

GÅ MED I LAGET

Service och support i världsklass

Eftersom att vi vet att riktigt bra kundscervice alltid efterfrågas, jobbar vi stenhårt på att vår service och support ska vara i världsklass. Oavsett om du behöver hjälp med utskriftsköer eller vill att vi är din externa IT-avdelning jobbar vi för att för att du som kund alltid ska vara nöjd.

LÄS MER

Totalleverantör inom kontor

Med 6 affärsområden kan vi leverera allt du behöver till kontoret, så du kan fokusera på det du gör bäst. Med hög kompetens och stor lyhördhet hjälper vi dig genom besluten och vi är flexibla eftersom vi förstår att dina förutsättningar kan förändras. Du kan känna dig trygg med med oss som en långsiktig partner.

Läs mer

SNABBKONTAKT

Vill veta mer hur vi kan lösa dina kontorsbekymmer? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.