DSolution

.DS/Microsoft365

Vi erbjuder ett brett utbud av Microsofts licenser, produkter och lösningar som kan revolutionera hur du och ditt företag arbetar. Oavsett om du är en liten startup eller ett etablerat företag kan vi hjälpa dig att optimera din produktivitet, effektivitet och samarbete genom att implementera Microsoft licenser och Microsoft 365. Läs vidare för att upptäcka fördelarna med Microsoft 365 och hur det kan förbättra din verksamhet.

Varför välja Microsoft 365?

Microsoft 365 är en komplett produktivitetslösning som erbjuder en rad kraftfulla verktyg för att underlätta din arbetsdag. Med en kombination av välkända program som Word, Excel och PowerPoint, samt moderna verktyg som Teams och SharePoint, får du tillgång till allt du behöver för att skapa, kommunicera och samarbeta på ett sömlöst sätt. Med molnbaserade funktioner och flexibiliteten att arbeta var som helst, när som helst, kommer du och ditt team att vara produktiva oavsett var ni befinner er. Allt hanteras via Microsoft licenser för företag.

Microsoftlicenser för företag

En licens är ett abonnemang och fungerar precis som andra prenumerationstjänster. Ni betalar per användare och månad, och Microsoftlicenserna ger er tillgång till olika verktyg, funktioner och appar inom Microsofts tjänsteutbud. Ni kommer åt dessa lokalt på din enhet och online, lite beroende på val av licens. Det finns olika typer av Microsoftlicenser beroende på ditt företags storlek och verksamhet.

De licenser som finns för SMB (små och medelstora företag) är följande:
Microsoft 365 Business Basic
Microsoft 365 Business Standard
Microsoft 365 Business Premium

För större företag finns enterpricelisenser:
Microsoft 365 E1
Microsoft 365 E3
Microsoft 365 E5

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med en kostnadsfri offert på Microsoftlicenser för ditt företag. Vi återkommer med pris och förslag på vilken licens som troligtvis passar er.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG MED MICROSOFTLICENSER?

  Microsoft 365 Business Basic

  Innehåll: Innehåller grundläggande verktyg som Exchange (bla. mail), SharePoint & OneDrive (fillagring i molnet) och Teams (bla chat och videomöten och samtal). Självklart även Word, Excel, PowerPoint och OneNote. Du kommer åt apparna via webben och mobilen, skrivbordsversionerna ingår inte.

  Få en kostnadsfri offert
  • Funktioner: Fokuserar på grundläggande behov som e-post, kalender och grundläggande samarbetsverktyg.
  • Passar företag som: Inte kräver avancerade funktioner eller säkerhetsnivåer men som endå vill integrera sin befintliga mailadress i Outlook, få tillgång till fillagring i molnet och kommunikationsverktyget Teams.

  Microsoft 365 Business Standard

  Innehåll: Utbudet enligt Microsoft 365 Business Basic men inkluderar också Office-svitens fullständiga version (Word, Excel, PowerPoint, etc) för flera enheter så som arbetsdator och surfplatta.

  Få en kostnadsfri offert
  • Funktioner: Lämplig för användare som behöver fullständiga versioner av Office-programmen för att skapa och redigera dokument, kalkylblad och presentationer.
  • Passar företag som: Vill integrera sin befintliga mailadress i Outlook, få tillgång till fillagring i molnet och kommunikationsverktyget Teams, men också nå sina office-verktyg på flera enheter.

  Microsoft 365 Business Premium

  Innehåll: En paketering av både funktioner och säkerhet. Innehåller alla funktioner i Business Standard samt avancerade säkerhets- och administrationsfunktioner som avancerade hotskydd, skydd mot virus, intrång och skadlig kod och enhetshantering.

  Få en kostnadsfri offert
  • Funktioner: Är avsett för företag som behöver högre säkerhetsnivåer och administrativa verktyg.
  • Passar företag som: Är fler än enstaka anställda och behöver säkerhetshantering. Bland annat ingår Autopilot (verktyg för att konfigurera enheter för nya användare) samt Microsoft Intune (verktyg för att radera data för att undvika att känslig information hamnar i fel händer)

  Varför välja Microsoft 365?

  Det finns flera fördelar med att välja Microsoft 365 för ditt företag. Utöver att de flesta verktygen så som Word, Excel och PowerPoint är välkända för de anställda så är sömlöst arbete en stor fördel. Utan krångel kan användaren växla mellan dator, mobil och surfplatta vilket underlättar arbetsdagen, framför allt om ni ibland är på resande fot. Genom att filer och dokument sparas i molnet når du dem oavsett enhet. Det skapar också stora möjligheter för samarbete och medskapande av ditt team. Med hjälp av Teams kan ni enkelt kommunicera med varandra internt och externa partner så som kunder och leverantörer, oavsett om det handlar om samtal, videomöten, chattar, hålla presentationer, dela dokument eller skärmdela.

  Med rätt licens ingår också avancerade säkerhetsfunktioner som tryggar er data. Med avancerat hotskydd skyddas användaren mot potentiella skadliga attacker så som phisingmail eller skadlig kod. MFA (flerfaktorautentisering) kan aktiveras för att öka säkerheten rejält, ni kan säkerhetsklassa dokument och använda er av säkerhetskopiering med möjlighet att återskapa filer. Med Micrrosoft 365 Security center får administratörena insikter för att identifiera och hantera potentiella sårbarheter och hot.

  Kontakta oss

  Vad är molnlagring

  Men vad är innebär molnlagring egentligen? Molnlagring är en teknik där data lagras och hanteras online via molntjänster. Istället för att lagra data lokalt på en fysisk enhet, tex. Din dator eller en hårddisk, överförs och lagras data på servrar som ägs och underhålls av molntjänstleverantörer.

  Sharepoint

  Sharepoint är den gemensamma lagringsytan ett företag använder för alla sina filer och dokument. Allt är kopplat till sharepoint, tex. Ett intranät eller filer som delas via Teams. Man kan säga att Sharepoint erbjuder en plattform för företagslagring med fokus på samarbete. Ni kan dela dokument, projektwebbplatser och samarbeta mellan användare inom en organisation, eller bjuda in externa vid utvalda projekt. Här kan ni hantera dokumentbibliotek. Med hjälp av detaljerade behörighetskontroller kan administratörerna styra vem som har tillgång till vilka delar av informationen.

  OneDrive

  OneDrive kan du se som din personliga lagringsyta. Här delas inga filer med andra om du inte själv gör ett aktivt val. Du kan dela enstaka filer eller mappar med andra. Det finns också funktioner för versionshantering vilket gör att du kan gå tillbaka till en tidigare version av en fil om du behöver det.

  Både SharePoint och OneDrive har avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive kryptering och behörighetskontroller, för att skydda din och ditt företags data och samtidigt upprätthålla sekretess.

  Maximera potentialen för ditt företag med Microsoft licenser

  Med Microsoft licenser till företag i alla storlekar vilket ger vi er möjlighet att blomstra i den digitala världen. Med Microsoft-licenser får du mer än bara programvara, du får en konkurrensfördel. Öka samarbete och produktivitet med Office 365, där ditt team kan arbeta sömlöst tillsammans, oavsett om de är på kontoret eller fjärranslutna. Skydda dina data och förbättra säkerhetsåtgärderna med Enterprise Mobility + Security (EMS), och se till att ditt företag förblir skyddat mot ständigt föränderliga cyberhot. Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt mål är att erbjuda Microsoft licenser som passar perfekt för ditt företags behov.

  Betalar ni för Microsoft licenser ni inte använder och är konfigurationen bra gjord?

  Hantering, uppsättning och konfiguration av Microsoft licenser för företag är komplexa och kräver kunskap för att bland annat skydda ditt företags data och säkra mot intrång, samt tilldela användare lämpliga rättigheter och säkerställa att du och dina kollegor kan arbeta smidigt. Hos oss får du hjälp att säkerställa korrekt Microsoft licensiering och navigera mot molnet. Våra konsulter analyserar era nuvarande Microsoft licenser och ger råd om nästa steg för ditt företag. Låt oss underlätta hanteringen av dina Microsoft licenser och hjälpa dig att ta företaget mot nya möjligheter.

  SharePoint

  Organisera och dela dokument, samarbeta i realtid och skapa anpassade webbplatser för att maximera produktiviteten och effektiviteten i ditt team.

  Onedrive

  Lagra, säkerhetskopiera och nå dina filer från var som helst, när som helst, med 1 TB molnlagring, vilket ger dig flexibilitet och trygghet att alltid ha dina viktiga filer till hands.

  Outlook

  Hantera din e-post, kalender och kontakter på ett smidigt sätt, bli mer produktiv och håll koll på din tid med kraftfulla verktyg för kommunikation och organisation.

  Teams

  Skapa virtuella mötesrum, chatta, håll videosamtal och dela filer i realtid, vilket gör att ditt team kan samarbeta och kommunicera sömlöst oavsett var de befinner sig.

  Power Automate

  Automatisera och effektivisera arbetsflöden genom att koppla samman olika appar och tjänster utan att behöva koda, vilket sparar tid och energi i repetitiva uppgifter.

  Office 365

  De mest använda Microsoft-apparna, som Word, Excel och PowerPoint, både online och offline, samt säkerhets- och samarbetsfunktioner för att optimera din arbetsplats och främja produktivitet.

  IT-Säkerhetsanalys Microsoft 365

  En IT-säkerhetsanalys är en omfattande utvärdering av din organisations säkerhetsposition. Vi utvärderar er säkerhetskonfiguration, identifierar potentiella sårbarheter, hot och ger rekommendationer för att förbättra era säkerhetsförsvar. Analysen utförs med avancerade hotintelligens- och analysverktyg vilket gör att vi kan identifiera och åtgärda säkerhetsrisker innan katastrofen är ett faktum. Genom att genomföra en IT-säkerhetsanalys kan du bättre förstå din organisations säkerhetsrisker och utveckla en effektiv strategi för att minska dem, vilket håller dina data och system säkra från cyberhot.

  Läs mer

  Öka samarbete och kommunikation med Microsoft Teams

  Microsoft Teams är en kraftfull plattform för samarbete och kommunikation som är en integrerad del av Microsoft 365. Med Teams kan du enkelt organisera och hantera projekt, kommunicera med ditt team i realtid och hålla möten online. Skapa virtuella mötesrum, dela filer och ha video- eller röstsamtal med kollegor över hela världen. Oavsett om ditt team är utspritt över olika platser eller arbetar på kontoret, kommer Teams att hjälpa er att hålla er uppkopplade och produktiva.

  Boka ett första möte

  SNABBKONTAKT

  Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.