DSolution

.DS/Microsoft365

Vi erbjuder ett brett utbud av Microsofts licenser, produkter och lösningar som kan revolutionera hur du och ditt företag arbetar. Oavsett om du är en liten startup eller ett etablerat företag kan vi hjälpa dig att optimera din produktivitet, effektivitet och samarbete genom att implementera Microsoft licenser och Microsoft 365. Läs vidare för att upptäcka fördelarna med Microsoft 365 och hur det kan förbättra din verksamhet.

Varför välja Microsoft 365?

Microsoft 365 är en komplett produktivitetslösning som erbjuder en rad kraftfulla verktyg för att underlätta din arbetsdag. Med en kombination av välkända program som Word, Excel och PowerPoint, samt moderna verktyg som Teams och SharePoint, får du tillgång till allt du behöver för att skapa, kommunicera och samarbeta på ett sömlöst sätt. Med molnbaserade funktioner och flexibiliteten att arbeta var som helst, när som helst, kommer du och ditt team att vara produktiva oavsett var ni befinner er. Allt hanteras via Microsoft licenser för företag.

Maximera potentialen för ditt företag med Microsoft licenser

Med Microsoft licenser till företag i alla storlekar vilket ger vi er möjlighet att blomstra i den digitala världen. Med Microsoft-licenser får du mer än bara programvara, du får en konkurrensfördel. Öka samarbete och produktivitet med Office 365, där ditt team kan arbeta sömlöst tillsammans, oavsett om de är på kontoret eller fjärranslutna. Skydda dina data och förbättra säkerhetsåtgärderna med Enterprise Mobility + Security (EMS), och se till att ditt företag förblir skyddat mot ständigt föränderliga cyberhot. Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt mål är att erbjuda Microsoft licenser som passar perfekt för ditt företags behov.

Betalar ni för Microsoft licenser ni inte använder och är konfigurationen bra gjord?

Hantering, uppsättning och konfiguration av Microsoft licenser för företag är komplexa och kräver kunskap för att bland annat skydda ditt företags data och säkra mot intrång, samt tilldela användare lämpliga rättigheter och säkerställa att du och dina kollegor kan arbeta smidigt. Hos oss får du hjälp att säkerställa korrekt Microsoft licensiering och navigera mot molnet. Våra konsulter analyserar era nuvarande Microsoft licenser och ger råd om nästa steg för ditt företag. Låt oss underlätta hanteringen av dina Microsoft licenser och hjälpa dig att ta företaget mot nya möjligheter.

SharePoint

Organisera och dela dokument, samarbeta i realtid och skapa anpassade webbplatser för att maximera produktiviteten och effektiviteten i ditt team.

Onedrive

Lagra, säkerhetskopiera och nå dina filer från var som helst, när som helst, med 1 TB molnlagring, vilket ger dig flexibilitet och trygghet att alltid ha dina viktiga filer till hands.

Outlook

Hantera din e-post, kalender och kontakter på ett smidigt sätt, bli mer produktiv och håll koll på din tid med kraftfulla verktyg för kommunikation och organisation.

Teams

Skapa virtuella mötesrum, chatta, håll videosamtal och dela filer i realtid, vilket gör att ditt team kan samarbeta och kommunicera sömlöst oavsett var de befinner sig.

Power Automate

Automatisera och effektivisera arbetsflöden genom att koppla samman olika appar och tjänster utan att behöva koda, vilket sparar tid och energi i repetitiva uppgifter.

Office 365

De mest använda Microsoft-apparna, som Word, Excel och PowerPoint, både online och offline, samt säkerhets- och samarbetsfunktioner för att optimera din arbetsplats och främja produktivitet.

IT-Säkerhetsanalys Microsoft 365

En IT-säkerhetsanalys är en omfattande utvärdering av din organisations säkerhetsposition. Vi utvärderar er säkerhetskonfiguration, identifierar potentiella sårbarheter, hot och ger rekommendationer för att förbättra era säkerhetsförsvar. Analysen utförs med avancerade hotintelligens- och analysverktyg vilket gör att vi kan identifiera och åtgärda säkerhetsrisker innan katastrofen är ett faktum. Genom att genomföra en IT-säkerhetsanalys kan du bättre förstå din organisations säkerhetsrisker och utveckla en effektiv strategi för att minska dem, vilket håller dina data och system säkra från cyberhot.

Läs mer

Öka samarbete och kommunikation med Microsoft Teams

Microsoft Teams är en kraftfull plattform för samarbete och kommunikation som är en integrerad del av Microsoft 365. Med Teams kan du enkelt organisera och hantera projekt, kommunicera med ditt team i realtid och hålla möten online. Skapa virtuella mötesrum, dela filer och ha video- eller röstsamtal med kollegor över hela världen. Oavsett om ditt team är utspritt över olika platser eller arbetar på kontoret, kommer Teams att hjälpa er att hålla er uppkopplade och produktiva.

Boka ett första möte

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.