DSolution

Kostnadsfri ABONNEMANGSKOLL

Vi vet att många betalar mer än de behöver för abonnemang som inte utnyttjas. Vi erbjuder en koll där vi går igenom vad ni har för telefonilösning idag, både abonnemang och växellösning, och tar sedan fram ett förslag till er. Kostnadsfritt och förutsättningslöst. Det enda vi behöver är en begränsad fullmakt.


JUST NU KAMPANJ
Gör en kostnadsfri abonnemangskoll med oss - Få 2 biobiljetter!


Vad händer när du fyllt i formuläret?

Vi kontaktar dig för en begränsad fullmakt. Den skickas sedan in till er operatör. Operatören förser oss med de uppgifter vi behöver för att sammanställa ert nuläge, bland annat avtalslängd, kostnad och nyttjande av abonnemang. Med de uppgifterna försöker vi skapa ett förslag med en kostnadssänkning som vi skickar till er.

Med begränsad fullmakt får vi endast tillåtelse att se ert nuläge, vi har ingen möjlighet att ändra i ert nuvarande avtal.* Erbjudandet gäller de 10 första icke befintliga telefonikunder som gör abonnemangskoll med minst 5 abonnemang. Erbjudandet gäller till sista februari 2024. Så snart din abonnemangskoll är genomförd skickar vi dig 2 biobiljetter.Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig!