DSolution

Samarbeten

CSR

Att ta väl hand om våra anställda och kunder är en självklarhet för oss. Men vi vill också bidra till ett bättre samhälle. Därför jobbar DSolution aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility, CSR.

Vi är engagerade som sponsor inom idrotten därför att vi är en del i samhällsbyggandet, där anläggningar för idrott är en del i vår vardag. Idrotten spelar en stor roll i människors liv och för samhället i stort. Svensk idrottsrörelse är unik, som bygger på ideella insatser och här vill vi stödja dessa verksamheter. För oss är det viktigt med socialt ansvarstagande.

Nordic Swin Open

DSolution är stolt partner till Nordic Swim Open där 1 050 deltagare från 28 länder har kämpat i bassängen. Eriksdalsbadet stod värd för Swim Open som lockat en stor del av världseliten, inte minst vår storstjärna Sarah Sjöström. Under helgen skulle dryga 500 lopp genomföras. Utskriftslösningar från DSolution har varit en pusselbit i detta lyckade evenemang.

SM i Bordtennis

Vi deltog nyligen även i ett samarbete och stöttade Eskilstuna bordtennisklubb vid SM-tävlingarna i bordtennis.

Hammarbygymnasterna

Nästa CSR-projekt är vårt samarbete med Hammarbygymnasterna som har 1 500 aktiva gymnaster, allt från barn och bredd till Sverige eliten. Viktiga satsningar som de gör nu är att satsa på barns hälsa och rörlighet, att de ska träna för ett aktivt liv. Alla ska vara välkomna. De har funnits sen 1947 och ledorden är glädje, gemenskap och utveckling.

Lidingöloppet

DSolution har tillsammans med TCS Lidingöloppet arbetat fram ett koncept som syftar till att göra arrangemanget ännu bättre ur hållbarhetsperspektiv.

Nummerlappen skrivs ut på plats när löparen ska hämta den, och en app ersätter tryckt material som startbevis, kartor och besöksguider. I ett lopp av den här storleken är det alltid cirka tio procent av deltagarna som inte kommer till start. Nu behöver inte deras nummerlappar tryckas och inga kuvert används överhuvudtaget. Genom att använda digital information är det cirka 40 000 startbevis, 17 000 besöksguider och 40 000 kartor som inte behöver tryckas och transporteras i år.

Behovet har varit stort av en leverantör som verkligen kan leverera hög driftsäkerhet, jourservice och material som klarar mycket väta och tuffa förhållanden. DSolution har 6st maskiner ur Xerox 78-serie på plats för att trycka +45 000st nummerlappar. Förra årets succéartade leverans samt för Lidingöloppet MTB gör att DSolution återigen fått uppdraget

Gotland runt

Den mångåriga traditionen för DSolution att samarbeta/sponsra racet runt Gotland fortsätter och det är dags för Cassis/Team DSolution med besättning att segla ÅF Offshore 2018 (igen).

"Givetvis har skeppare Dick även i år försett båten med nya "features" med bl a uppdaterat informationssystem. Dessutom har båten ny förstagsprofil som ger oss bättre höjd, mer driv och givetvis fart i båten. Vi ser därför med spänning fram emot med den långa kryssen hem från Hoburgen som vädret ser ut just nu. Besättningen är till stora delar intakt från föregående år så vi vet att det blir bra stämning ombord i kombination med ett samkört team för snabba manövrar."

Newroz FC

DSolution stöttar Newroz FC, just namnet Newroz har sitt ursprung från den urgamla Mesopotamiska kulturen, där många olika folkgrupper firar Newroz, det nya året, och man välkomnar våren. Newroz förknippas också med glädje, festligheter, hopp, kärlek och nystart. Klubbens vision:

- Att förena människor i alla åldrar via fotbollen för en stark samhörighet och en positiv utveckling i samhället.

Vi är en breddförening där alla är välkomna och ges möjlighet att utvecklas på sin nivå. Såväl de med mindre ambitioner, som de som vill gå vidare till en elitkarriär senare, få en utbildning som är av allra högsta klass.

Brommapojkarna

IF Brommapojkarna, även kallad "BP", är en fotbollsförening i Bromma, Västerort, Stockholm, som bedriver fotbollsverksamhet. Med sina 260 lag i seriespel 2018, 4 000 aktiva spelare samt mer än 700 ideellt arbetande ledare så är BP den fotbollsförening i Europa som har flest aktiva idrottare och ledare. DSolution är huvudsponsor till BP 08-1 (akademilaget).

Hjälp mot bränderna

Ett av DSolutions affärsområden (kaffe & pauslösningar) har i ett samarbete med tappra AIK-supportrar sponsrat med kaffelösningar, kaffe, tillbehör m.m. så att de hårt kämpande brandmännen och övriga frivilliga haft tillgång till välsmakande kaffe som dessutom kan produceras i stora mängder. Maskinerna och tillbehören har levererats till Sveg med omnejd och DSolution vill passa på att rikta ett stort tack till alla inblandade och de AIK-supportrar som tog det fina initiativet att åka upp och hjälpa till att bekämpa elden.

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.