DSolution

COLOCATION I TOPPMODERN DATAHALL

Med tillgång till kunniga tekniker

Placera era servrar i en riktig datahall. Våra datacenter finns i Sverige, Stockholm, och hjälper ditt företag att minska kostnaderna som är relaterade till att driva ett egen datacenter. Dessutom ger Colocation er ökad säkerhet, pålitlighet & redundans och skalbara möjligheter. Ni behöver inte fundera på underhåll och säkerhet kring ett eget datacenter då vi redan gjort det. Men för oss innebär Colocation betydligt mer än bara rack och hårdvara. Våra experter finns tillgängliga för support och hjälp om ni så önskar. Det är en bekväm och säker lösning där du inte behöver fundera över vare sig utrymme eller kapacitet.

Vill du veta mer? Kontakta oss om du har frågor eller vill boka en kostnadsfri konsultation, fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer våra experter till dig inom kort.

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI KONSULTATION

  Fem fördelar med colocation

  Pålitlighet och redundans

  Våra datacenter har högklassig infrastruktur med bland Med bl.a. reduntant internet och möjligheten till egen elförsörjning i upp till 2 veckor.

  Säkerhet

  Självklart har vi bla. övervakningskameror, brandskydd, skalskydd och inbrottsskydd. Serverhallen har säkerhetsklass 3 vilket är den högsta klassningen en serverhall kan ha.

  Skalbarhet

  Det går snabbt och enkelt att öka eller minska din serverinfrastruktur efter ditt företags behov, vilket är kostnadseffektivt i längden.

  Snabb anslutning

  Med anslutning via layer2 kan vi erbjuda hastigheter upp till 100 Gbit/s. Vilket ger ditt företag extremt snabb och pålitlig uppkoppling mot era servrar.

  Support i världsklass

  Våra experter finns tillgängliga för hantering och underhåll av din serverutrustning. Vi har kompetensen om ni saknar den hos er.

  Kundanpassad Colocation

  Våra kunder har olika behov. Det gör att vi alltid anpassar våra colocation-lösningar utifrån era krav på bland annat kapacitet, säkerhet och support. Våra experter finns tillgängliga för olika supportmodeller som anpassas utifrån era önskemål och kunskapsnivå. Vi erbjuder också en rad tilläggstjänster som t.ex. Backuptjänster, FWAAS och kostnadseffektiva lagringslösningar.

  Boka ett möte med våra Colocation-experter

  Hållbar och miljövänlig IT

  Vår serverhall är utformad för att minimera påverkan på miljön och spara på jordens resurser. Servrar och annan utrustning i vår serverhall alstrar en hel del värme. All den värmen tas till vara på och går direkt ut till fjärrvärmenätet där områdets fastigheter värms upp. Vi arbetar också med servervirtualisering, vilket innebär att flera virituella servrar körs på en fysisk server. Det sparar hårdvara och energi samtidigt som det minskar på koldioxidutsläppen. Smart och miljövänligt. Vi berättar gärna mer om hur vi arbetar för att få en så hållbar och miljövänlig serverhall som möjligt.

  Kontakta oss

  SNABBKONTAKT

  Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.