DSolution

Vattenautomater & vattenmaskiner

Vattenautomater till små eller stora kontor som ger dig iskallt vatten – med eller utan kolsyra

Det är en varm sommardag och solen skiner starkt utanför fönstret på kontoret. Du tittar på klockan och inser att det bara är mitten av dagen, men du känner dig redan uttorkad och trött. Tänk dig att du kunde stiga upp från ditt skrivbord, gå till vattenautomaten i korridoren och fylla upp ett kallt glas med kristallklart vatten, antingen stilla eller kolsyrat. Det kalla vattnet rinner ner din strupe och släcker din törst, samtidigt som det ger dig en ny energi och motivation för att fortsätta din dag.

Vi erbjuder ett stort urval av vattenmaskiner och vattentorn för företag, som alla har en snygg och modern design som passar perfekt på ditt kontor. Våra vattenautomater är tillverkade med högsta kvalitet och är enkla att använda. De är också miljövänliga, då de eliminerar behovet av engångsflaskor och bidrar till att minska avfallet på kontoret.

Våra mest sålda vattenautomater & Vattenmaskiner

Pro Line Compact

Med en tålig yta i sober högglans-laminat gör sig denna modell utmärkt i publika och enskilda miljöer, där den smälter in, utan att för den delen bli anonym. Stilren, kostnadseffektiv, lättplacerad samt med val för kylt stilla och kylt kolsyrat vatten är modellen ett självklart val för alla på det lilla eller medelstora företaget.

Kontakta oss

Lom EVO

Lom EVO har en hög tapphöjd för att kunna användas med de allra flesta vanliga flaskor på marknaden. Den använder fjädrande kranar, självklart gjorda helt i rostfritt stål. Välj om den vinklade bakbelysta ytan ska synas framåt eller bakåt. De greppvänliga handtagen har tydlig text för stilla/kolsyrat vatten.

Kontakta oss

Primo tap

Njut av kolsyrat vatten – direkt från kökskranen! Med en speciellt utformad kökskran kan du kombinera den vanliga kall- och varmvattenfunktionen i ett vred, samtidigt som du får ut filtrerat och kylt vatten med och utan kolsyra ur det andra vredet. Byt ut din standardkran och få det bästa av två världar.

Kontakta oss

Pollux

Designmaskinen Pollux är en av våra trotjänare! Pollux finns både som golv- och bordsmodell och kan därför användas där det passar bäst. Installera på underskåp för en fristående lösning, eller på bänk för att matcha övrig inredning. Pollux är en snygg och smart lösning gör sig utmärkt på kontoret, i den lilla hotellobbyn och i konferensen.

Know More

Välkommen in på en demo!

Att bestämma sig för en vattenlösning är mycket enklare om vi får se ditt kontor och prata med dig och dina kollegor om era behov och önskemål. Därför rekommenderar vi alltid minst ett fysiskt möte, det går också bra att boka in en första digital konsultation på 30 min. Vi tittar på de olika modellerna och går igenom fördelar och skillnader mellan dem. Självklart kan vi titta på en kaffemaskin också!

Jag vill boka en demo eller konsultation

Miljövänligt

Att ha en vattenmaskin på jobbet kan minska mängden engångsplastflaskor som används och slängs varje dag. Detta minskar företagets miljöpåverkan. Vi kan också hjälpa er med vattenflaskor med ditt företags logga som era medarbetare kan använda.

Ekonomiskt

Kostnaden är en viktig parameter i alla inköp. Att köpa vatten på flaska blir dyrt, särskilt om det används dagligen på arbetsplatsen. Att ha en vattenmaskin på jobbet kan vara mer kostnadseffektivt i det långa loppet, särskilt om det används regelbundet, då medarbetarna kan välja både stilla och kolsyrat vatten.

Bekvämt

Gör det bekvämt för dina medarbetare! Att ha en vattenmaskin på jobbet gör det enkelt och bekvämt för medarbetare att fylla på sina vattenflaskor eller glas under arbetsdagen. Detta sparar tid och gör det mindre troligt att anställda behöver lämna kontoret för att köpa vatten.

Tycker du att bara vatten är tråkigt?

Med Aroma smaksättning får du ett välsmakande vatten, naturellt eller kolsyrat. De innehåller varken kalorier, sötningsmedel, tillsatt socker eller konserveringsämnen. Aromas smaksättning är Vegan-godkända och har enbart livsmedelsgodkända ingredienser.

Dessa smaksättningar ska inte jämföras med läskkoncentrat eller smaksatta vitaminberikningar utan ger i stället en frisk och välsmakande nyans i stilla och kolsyrat vatten.

Köp direkt i webshoppen!

VI erbjuder också kaffemaskiner

Kaffe är en omdiskuterad dryck. Hur dricker du ditt kaffe? Med mjölk? En härlig cappuccino? En klassisk kaffe latte eller bara hett och svart? Kaffe är komplext och ju mer vi vet om dina smakpreferenser, desto bättre kommer kaffet från just din maskin smaka. Enligt dig. Vi erbjuder kaffemaskiner från välkända varumärken - Du får träffa en baristautbildad medarbetare som hjälper dig i jakten på den bästa kaffemaskinen som passar ditt behov och kontor.

Jag vill boka en demo eller konsultation

HAPPYCAMPERS KAFFE & PAUS

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.