DSolution

Ergonomi på kontoret

Spara din kropp - och sjukdagar

Om du arbetar på kontor är din arbetsvardag med stor sannolikhet ganska stillasittande. Smärta och ömhet i nacken, axlar och armar är ett ökande problem, och över hälften av alla kontorsarbetare i Sverige har upplevt problem som ett resultat av deras arbete framför datorn.

Många är numera medvetna om att riskerna finns där, men vet inte riktigt vad man ska göra för att komma tillrätta med problemet. Vi rekommenderar ergonomiska möss. Genom att arbeta rätt kan du förebygga belastningsskador, sådant som med tiden kan ge problem med bland annat tennisarmbåge, karpaltunnelsyndrom eller triggerfinger.

Vill du prova gratis i 14 dagar? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan!

RollerMouse Free3

Med sin strömlinjeformade, låga design passar RollerMouse Free3 bra till platta och kompakta tangentbord. Den låga vikten gör RollerMouse Free3 till det självklara valet, om du har behov av att skifta arbetsplats ibland men inte vill kompromissa med ergonomin och komforten.

RollerMouse Red

RollerMouse Red, med sin prisbelönta design, säkrar dig variation och kontroll när du arbetar många timmar med en dator. Den ger dig, med sina knappar och öppna rullstav, möjlighet att variera användningen av höger och vänster hand i musarbetet. Det minimerar belastningsskador förknippade med ensidig användning av muskler och senor.

RollerMouse Pro3

Contour RollerMouse Pro3 har en beprövad och robust design, som passar bra till tangentbord i fullstorlek. Den lättglidande rullstaven gör det möjligt att använda musen utan att behöva greppa tag om något, vilket minimerar ansträngningen i hand och fingrar, särskilt efter en hel dags intensivt arbete.

RollerMouse Travel Kit

Ergonomi behöver inte bara finnas tillgängligt på ditt kontor. Med RollerMouse Travel Kit kan du arbeta i en ergonomisk ställning oavsett var du befinner dig.

PROVAGRATIS

Vill du prova gratis i 14 dagar? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.