DSolution

IT-tjänster

Rätt produkt & goda råd = bra lösningar

Rätt produkt & goda råd - bra lösningar

Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga IT-lösningar. Vi hjälper dig med kostnadsfri analys och rådgivning inför en investering, och tar sedan ett proaktivt helhetsgrepp om både leverans och support. Vi erbjuder också licenshantering, molntjänster, mobila lösningar, hosting och finansieringslösningar.

Bästa helhetslösningen

Du som kund får trygg hjälp och personlig kontakt under hela processen från konfiguration, migration och implementation till service, support och drift. Vi erbjuder dessutom licenshantering, molntjänster, mobila lösningar, hosting och bra finansieringslösningar, allt med dina behov i fokus. Lösningarna skräddarsys märkesoberoende utifrån er verksamhet.

Kompetens och erfarenhet

För att göra detta möjligt består DSolution av omkring 50 duktiga medarbetare – kunniga personer med lång erfarenhet av att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Förutom kompetenta säljare har vi ett team med egna erfarna tekniker som hjälper till att driftsätta, underhålla och serva de lösningar vi levererar.

Den bästa supporten behöver sällan rycka ut

Vi vet att IT-support förenklas om du som kund har en personlig kontakt med våra tekniker och andra representanter från oss, både per telefon och genom besök på plats. Vi rekommenderar också regelbundna avstämningsmöten och besök av tekniker för att proaktivt förbygga problem. Utifrån era behov skräddarsyr vi ett effektivt upplägg med klientsupport, serverdrift och helhetsansvar.

Våra IT-lösningar

.DS/Hostingmiljöer

Med DSolutions Datacenterlösningar gör vi det enklare och mera användarvänligt än vad som är brukligt i branschen, allt i svenska datahallar. Vi hjälper företag både med Co-Location, fasta enheter och givetvis molnbaserade lösningar.

Läs mer

.DS/Nätverk

Våra kunder uppskattar våra framtidssäkrade nätverk med marknadens högsta prestanda för att stödja både fasta och mobila arbetsplatser. För de allra flesta är företagets nätverk en grundstomme för verksamheten, men kanske inte det som utvecklar er affär. Då finns DSolution där och stöttar er.

Läs mer

.DS/IT-avdelning

Att outsourca hela företagets IT-funktion gör att ni kan fokusera på det ni kan bäst, er verksamhet. Vi vet att det är vanligt med personberoende inom IT på företag vilket är en stor risk, och det gör också att det blir svårt att bibehålla kompetens, säkra SLA och hantera förändringsarbeten och incidenter.

Läs mer

.DS/Work

Vårt mål är att ert arbete ska flyta så smärtfritt som möjligt. Därför förser vi dig alltid med kvalificerad service och support. Skulle det mot förmodan uppstå problem löser vi det snabbt och enkelt med hjälp av den senaste tekniken och engagerade medarbetare.

Läs mer

.DS/Easy Intra

Med Easy Intra får du både ett snyggt, enkelt och smart intranät skapat på SharePoint Online, en del av Office 365. Istället för att bygga intranätet själv från en grundplattform levererar vi ditt intranät helt färdigdesignat.

Läs mer

.DS/Fiber

Företag som sitter i innerstan i Göteborg och Stockholm kan få tillgång till vad som i daglig mun benämns som svartfiber, vilket gör att ni kommer åt er server med information innan ni når internet. Detta är därmed både säkrare och framförallt snabbare än vanligt mobilt bredband.

Läs mer

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.