DSolution

IT-TJÄNSTER

En trygg, proaktiv IT-leverantör för alla dina behov

En bra IT-leverantör kan hjälpa till med mycket. Vi kan hjälpa er med IT-support och IT-tjänster som all hantering av Microsoft licenser där både konfigurering och löpande hantering ingår, molntjänster, hosting, nätverk och Internetaccess via 4/5G eller fiber. Vi kan också vara er externa IT-avdelning där vi finns tillgängliga allt ifrån någon timme remote per vecka, till flera dagar på plats hos er.

Med våra IT-lösningar tar vi ett helhetsgrepp på er IT-miljö med stort fokus på säkerhet och med en riktigt bra IT-support. Vi är en långsiktig partner med verklig förståelse för er verksamhet.

BOKA EN KOSTNADSFRI ANALYS

  IT-lösningar & IT-support för alla företag

  DSolution är ditt personliga IT-företag som erbjuder professionella IT-tjänster och skräddarsydda IT-lösningar för företag i bland annat Stockholm och Linköping. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder pålitlig IT-support och innovativa lösningar för att möta deras behov och förbättra deras verksamhet.

  Vår IT-support säkerställer att dina IT-system fungerar smidigt och för att lösa eventuella problem omedelbart. Vi erbjuder också proaktiv övervakning för att förhindra problem innan de uppstår. Våra tekniska experter är kvalificerade och erfarna, och är dedikerade till att ge bästa möjliga service. Vi erbjuder ett brett utbud av IT-tjänster, inklusive nätverksdesign och implementation, molnintegration, databasadministration, cybersäkerhet och mycket mer. Vi strävar efter att leverera skräddarsydda IT-lösningar som passar våra kunders unika behov. Våra tekniska experter arbetar nära med våra kunder för att förstå deras verksamhet och ge förslag på IT-lösningar som förbättrar effektiviteten och produktiviteten.

  Kundanpassade IT-lösningar nära ditt företag

  Vi är stolta över att ha en stark närvaro i Stockholm och Linköping men erbjuder våra tjänster i hela Sverige. Vi är övertygade om att vår kompetens och erfarenhet gör oss till det självklara valet för företag som söker en pålitlig IT-partner. Kontakta oss idag för att diskutera hur våra IT-tjänster, IT-support och IT-lösningar kan hjälpa ditt företag att växa och förbättra effektiviteten. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att nå dina mål genom vår professionella IT-support och skräddarsydda IT-lösningar.

  IT-drift, IT som tjänst och molntjänster

  Dsolution är en Stockholm och Linköpingsbaserad IT-leverantör som har kunder i hela landet. Våra datahallar finns i Stockholm med hypermodern utrustning och kunniga tekniker. Väljer ni Infrastructure as a Service (IaaS) i får samma fördelar som det publika molnet – enkelhet, skalbarhet och ni betalar enbart för det ni använder, men med ytterligare säkerhet och kontroll tack vare lokal IT-infrastruktur. Vi är partner åt Microsoft så du kan känna dig trygg med att vi har uppdaterad kompetens inom Microsofts växande utbud av licenser, applikationer, molntjänster och säkerhet som Microsoft365, Office365, Teams, SharePoint & Azure.

  Våra IT-tjänster

  Support

  En snabb och bra IT-support är skillnaden mellan att stå still i ert arbete eller snabbt komma vidare vid problem. Våra erfarna IT-konsulter kan hjälpa er både remote och på plats.

  Läs mer

  Microsoft 365

  Vi hjälper till med allt som har med Microsoft 365 att göra. Vi ser till att ni har rätt licens anpassat för er verksamhet, sätter upp och konfigurerar alla inställningar samt ser över er säkerhet.

  Läs mer

  Hostingtjänster

  Hosting kan innefatta att vi driftar hela er IT-miljö i vår egen datahall, men vi kan hjälpa er även vid co-location och molnbaserade lösningar. Dessutom arbetar vi med backuptjänster och lagring.

  Läs mer

  Nätverk

  En snabb, stabil internetuppkoppling är idag en självklarhet. Vi hjälper er med allt ifrån drift av hela ert nätverk till fiber, layer2 anslutning, beroende på vart ert kontor finns. Snabbt och tryggt.

  Läs mer

  Inte riktigt säker på vad ni har eller vad ni behöver?

  Oroa dig inte, det är vanligare än du tror. Vi gör alltid en analys och förstudie. Därefter ledsagar vi er genom hela processen. Vi har stor erfarenhet av både olika branscher och företag och ger er förslag på lösningar och produkter som passar just ert företag och arbetssätt. Vårt mål är att förenkla och förtydliga er IT.

  Boka ett möte med våra IT-experter

  Fem saker som du kanske undrar över

  Support i världsklass

  Vi har konsulter med olika inriktningar och expertkunskaper, vilket gör att du kan vara säker på att rätt person hjälper er. Snabb återkoppling och hjälp gör att du kan fokusera på din verksamhet.

  Lokal IT-leverantör

  Om du finns i Stockholm med omnjed eller Östergötland har vi kunniga tekniker som snabbt kan vara på plats och hjälpa dig med smått som stort.

  Vad kostar det

  Vi föreslår IT-lösningar som är användbara och anpassade utifrån ert företag, med tydligt specificerade priser. Betala för det er verksamhet behöver, varken mer eller mindre.

  Nya arbetssätt

  Nya arbetssätt och funktioner kan verka skrämmande, men med utbildningar och en riktigt bra support kommer ni känna er trygga och utnyttja er Microsoft 365 miljö optimalt.

  Vi vill träffa dig

  Vi förstår er verksamhet bättre om vi träffas fysiskt. Då kan vi tillsammans se lokalerna och träffa era medarbetare, vilket gör att vi bättre förstår vad er verksamhet behöver.

  Modern och säker datacenter

  Våra katastrofsäkrade hallar med fiberaccesser säkerställer trygg och marknadsledande serverhallsmiljöer för din IT. Inbrottsskydd, brandskydd, kyla, kraft, skalskydd, nätverk, redundans och mycket annat som är oerhört kostsamt att investera i för en egen lokalt placerad miljö. Idag behöver du inte heller betala stora summor pengar för att köpa in hårdvara, själv hantera servrar, backup och lagring. Idag finns IaaS - Infrastructure as a Service. Betala för vad ni använt, efter ni använt det.

  Läs mer om IaaS

  Rätt backup för din data och filer

  Ett kort ögonblick. Det är allt som krävs för att informationen ska vara försvunnen för alltid. Viktig och affärskritisk data finns inte längre, och är inte heller möjlig att återskapa. Backup är skillnaden mellan förödelse och möjligheten att fortsätta en smärtfri arbetsvardag. Vi arbetar enligt best praxis när det kommer till backup och våra duktiga IT-konsulter guidar er rätt. För de flesta företag är IT-miljön idag hjärtat i verksamheten, där bland annat affärssystem, ekonomisystem och kunddata finns. Om en incident inträffar måste ni vara säkra på att snabbt återställa förlorad data och filer.

  Vad är Immutable backup

  En immutable backup, oföränderlig backup, är en typ av backup som syftar till att skydda data från oavsiktlig radering, skadlig ändring eller korruption. Vad som utmärker just immutable backup är att datan som lagras inte kan ändras eller raderas under en viss förutbestämd tid, tex. 30 dagar. Även om någon försöker radera eller ändra datan i backupen, kommer originaldatan fortfarande att vara intakt och åtkomlig.

  Din externa IT-avdelning, tryggt och kompetent

  Att outsourca hela företagets IT-funktion gör att ni kan fokusera på det ni kan bäst, er verksamhet. Vi vet att det är vanligt med personberoende inom IT på företag vilket är en stor risk, och det gör också att det blir svårt att bibehålla kompetens, säkra SLA och hantera förändringsarbeten och incidenter. Vår starka övertygelse är att IT-avdelningen är en servicefunktion till övriga avdelningar i bolaget – Aldrig tvärt om. Med uppdaterade konsulter som alltid strävar efter att leverera service i världsklass, efter avtalad SLA bidrar vi till er organisations fortsatta utveckling.

  Läs mer

  HAPPYCAMPERS IT

  SNABBKONTAKT

  Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.