DSolution

.DS/Nätverk

Våra kunder uppskattar våra framtidssäkrade nätverk med marknadens högsta prestanda för att stödja både fasta och mobila arbetsplatser. För de allra flesta är företagets nätverk en grundstomme för verksamheten, men kanske inte det som utvecklar er affär. Då finns DSolution där och stöttar er.

Med olika typer av leverans av nätverk och säkerhet som tjänst, så säkerställer vi en stabil funktion för er att utveckla er affär på. Vi erbjuder allt ifrån stötvis underhåll till dygnet-runt-övervakning och drift av hela er infrastruktur. Allt till en fast månadskostnad per trådlös eller trådbunden enhet.

  • Förstudie över nätverket
  • Sårbarhetsanalys inom nätverket
  • Belastningsrapporter

Wifi som tjänst

DSolution levererar ert trådlösa nätverk som en tjänst med molnbaserade kontrollfunktioner där vi verifierar att det trådlösa nätverket fungerar optimalt. Våra WIFI som tjänst lösningar använder marknadsledande teknik för att ge en tillförlitlig, skalbar och snabb lösning att växa i.

LAN som tjänst

Vi levererar och managerar era lokala switchar, bygger VLAN och monitorerar funktionen. Genom centrala kontrollerfunktioner analyseras och anpassas nätverket för verksamheter i förändring.

WAN som tjänst

Vi kopplar ihop företagets kontor och projektplatser genom driftsäkra punkt till punkt förbindelser, routingtjänster och VPN lösningar.

Brandvägg som tjänst

Genom virtuella eller fysiska brandväggar ger vi våra kunders IT miljöer säker kommunikation och drift där vi tillför funktioner som webbfilter, intrångsskydd och SSL skyddade VPN tunnlar.

Kommunikation som tjänst

Vi kopplar upp ert företags fysiska kontor, projektplaceringar och mobila kontor genom driftsäkra accesser såsom direktfiber, mobila direktlänkar med mera.

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.