DSolution

Återvinning

Återvinningslösningar i världsklass - För alla företag och branscher

Företagsåtervinning behöver inte vara svårt eller krångligt – vi gör det enkelt, snyggt och grönt. Vi erbjuder miljövänlig sophämtning för företag, butiker och fastighetsägare. Kärlen ställs ut hos er och hämtas upp när de är fulla. Vi kör sen ut tomma kärl och ni kan fortsätta återvinna. Det blir inte enklare! Några exempel på lösningar:

Cloud - Prisbelönad och mobil källsortering

Cloud är en mobil källsorteringsmöbel designad för den moderna arbetsmiljön. Flexibilitet och estetik speglas i den stilrena designen med rundade hörn och hjul som gör möbeln lätt att förflytta. Med inkasthål från två håll kan möbeln placeras såväl fritt i ett rum som mot en vägg.

Box - Diskret och anpassningsbar återvinning

Anpassningsbar, diskret och framtagen för frekvent användning. Box är den mest flexibla lösningen i Waste-serien och smälter fint in i inredningen. Möbeln kommer i olika grundmoduler och gör det möjligt för dig att välja det utförande som bäst matchar dina behov.

Miljörör - Snygg design för de flesta fraktioner

Våra miljörör är ett praktiskt och snyggt alternativ till traditionella plastkärl som ofta används vid återvinning. Med den stilrena vita designen slipper ni gömma undan återvinningsstationen. Finns i olika utföranden, tex. för papper, kartong eller plast.

Sekretess - För återvinning av känslig information

Ibland är det viktigt att vissa dokument, eller annan hemlig information, tas om hand och återvinns med största möjliga sekretess och försiktighet.

Från bord till jord

Idag slänger vi svenskar nästan 4.8 miljoner ton hushållssopor – en otrolig mängd! Vi kan återvinna nästan allt som slängs och mat som inte används eller äts upp har möjlighet att blir näringsrik jord. Med en helautomatiserad kompostmaskin blir mat till jord. Maskinen kan att ta emot 3-5 kilo matavfall per dygn och slutprodukten är en näringsrik plantjord. Ni kan minska avfallsvolymen med upp till 90 procent, samtidigt sänker den avfallskostnaderna. Bra för miljön och för er.

  • Med hjälp av mikrobiell teknik (inga läskiga maskar!)
  • Minskar avfallsvolymen med upp till 90%
  • Sänker avfallskostnaderna
  • Skapar en näringsrik, återanvändbar slutprodukt!
  • Töms endast en gång i veckan

Från 1 januari 2023 ska alla sortera ut matavfallet i Stockholm stad

Redan tidigare var det obligatoriskt för restauranger men nu är det även obligatoriskt för hushåll och övriga verksamheter i Stockholm stad. 1 januari 2023 blev det obligatoriskt att sortera ut matavfall i:
Hushåll, både villor och flerbostadshus
Övriga verksamheter som har pentryn/kök för sina anställda. Det kan vara kontor, frisörsalonger, bilverkstäder med mera.

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.