DSolution

.DS/backuptjänster

Ett kort ögonblick. Det är allt som krävs för att informationen ska vara försvunnen för alltid. Viktig och affärskritisk data finns inte längre, och är inte heller möjlig att återskapa. Backup är skillnaden mellan förödelse och möjligheten att fortsätta en smärtfri arbetsvardag. När du ska välja backup tjänst finns det två frågor du ska ställa dig; Hur länge kan en tjänst ligga nere utan att det påverkar företagets verksamhet samt Hur mycket data kan förloras utan att riskera företagets verksamhet? Därefter anpassas backupen utifrån era krav och önskemål.

Klient cloud

Din dator – Din data. Vi backar upp filer, programinställningar och övrig viktig data du har lagrat lokalt på din dator. De anställda litar på sin dator för att utföra det dagliga arbetet och kunna fortsätta driva affärer. Med backup tryggas datan och ni arbetar proaktivt.

Microsoft cloud

Backup av Microsoft 365 tjänster, bla. mail och filer från OneDrive, Sharepoint samt filer lagrade i Teams. Vi hjälper er med rätt balans mellan automatisering och kontroll – Välj de epostlådor som ska backas upp eller skapa flöden och regler som anpassas efter ert företag.

Server cloud

När det gäller säkerhetskopiering bör molnprogramvara vara just det - Moln. Slipp all hårdvarukostnad, den står vi för! Vi backar upp era servrar tryggt och smärtfritt, och med snabb återläsningstid så att ni kan fokusera på det ni gör bäst - Er verksamhet.

Server stor data

Denna variant av backup är ursprungligen anpassad för att backa upp t.ex. arkiveringsvolymer men passar också utmärkt för att backa upp virtuella servrar och servervolymer. Återläsningshastigheten begränsas enbart av er egen internetkapacitet.

Backup som tjänst

En vanlig missuppfattning är att du som användare inte behöver en backup eftersom molntjänsten i sig ligger i molnet och därmed backas upp automatiskt. Så är dessvärre inte fallet. Vi hjälper dig med en backup anpassad till din verksamhet. Inför valet av backuplösning förespråkar vi att man angriper händelseförloppet i omvänd ordning, och frågar sig hur lång tid ska det ta att återställa en tjänst eller data vid händelse av nertid. Men för att kunna besvara den frågan krävs det att du vet hur viktig tjänsten eller datan är. Läs mer om återläsning och varför det är viktigt att ta det i beaktning när man väljer backup-tjänst.

4 fördelar att välja backup:

  • Säkerhet - Vi värnar om din data. Den förvaras i vår serverhall i Sverige, Stockholm, där vi har egna tekniker som har full kontroll på utrustningen. Överföring av data skyddas av en brandvägg och är dessutom krypterad, allt för din säkerhet.
  • Trygghet - Blir du utsatt för ransomeware och virus kan vi alltid återskapa din data till en tidigare version. Det här skapar en trygghet hos alla anställda och framförallt hos IT.
  • Enkelhet - Våra backup-experter sköter allt, slipp hårdvarukostnad och slipp hantera backup själv.
  • Prisvärt – Med backup som tjänst betalar du en fast månadskostnad, oavsett vad som händer. Dessutom frigör ni tid och resurser som i slutändan. Och vårt kompetenta team finns där för dig, vardag som helg.

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.