DSolution

Kaffemaskiner för företag

Kaffemaskin till kontoret - För en gladare och mer välmående personal

Det finns mycket man kan göra för att öka trivseln på en arbetsplats. Några bra sätt är att erbjuda medarbetarna riktigt gott kaffe från en kaffemaskin på kontoret, friskt mineralvatten från vattentapp och färsk frukt. Vi hjälper er att göra personalen både nöjdare och gladare med en kaffemaskin till kontoret anpassad efter era önskemål och smakpreferenser.

När du ska välja kaffemaskin till kontoret finns det flera parametrar att ta hänsyn till, och vi hjälper er såklart genom hela processen att byta kaffemaskin, eller installera en helt ny kaffemaskin. Bland annat behöver man se över om det finns vatten och el framdraget som en kaffemaskin behöver. Om inte det finns har vi andra kaffemaskiner som fungerar bra, men oavsett så är det nästan ett måste med en kaffemaskin till kontoret för att göra alla medarbetare nöjda. Vi har kaffemaskiner till kontor och företag i olika storlekar, men mjölkpulver eller färskmjölk, med espressofunktion och varm choklad. Möjligheterna är oändliga och vi guidar er till en kaffemaskin till kontoret som passar ert företag och verksamhet bäst.

Vi har sammanställt frågor du ska ställa dig för att välja rätt kaffemaskin till ert kontor.

Med 100% smakgaranti, ett brett produktutbud av kaffemaskiner och stor förståelse för era behov, levererar DSolution goda och konkurrenskraftiga lösningar för kaffemaskiner, vattentappar och fruktkorgar. Vi erbjuder allt ifrån kompletta serviceavtal där vi kontinuerligt kontrollerar, rengör och fyller på kaffemaskinen, till att du bara hyr en kaffemaskin eller vattentapp som du själv håller efter. Givetvis är kaffet klimatkompenserat och frukten ekologisk om du så önskar.

Välkommen in på en kopp kaffe!

Att bestämma sig för en kaffemaskin till kontoret är mycket enklare om man får smaka och känna först. Därför rekommenderar vi alltid ett besök i vårt showroom som finns på vårt kontor i Stockholm. Vi har många olika modeller av kaffemaskiner på vårt kontor, alla från välkända märken. Vi provsmakar kaffe från våra kaffemaskiner och visar upp de olika funktionerna som finns hos de olika kaffemaskinerna vi erbjuder samt pratar om olika kaffebönor. Du kan också boka in en första digital konsultation på 30 min.

Jag vill boka en demo eller konsultation

Regelbunden service

Med din nya kaffemaskin får du ett fullserviceavtal med regelbunden service av maskinerna. Där ingår också en ordentlig rengöring. Vid driftstörningar kommer vi ut till dig så snart vi kan.

Den bästa smakkritikern - Du

Vi utgår från dig och tar fram maskin och bönor som ger ett kaffe du tycker smakar gott. Regelbundet utförs bla. optimering av malningsgraden samt anpassning till rätt kalkhalt - Vi lämnar 100% smakgaranti!

Personligt bemötande

Alla våra kunder har olika behov och önskemål. Tillsammans tar vi reda på vad ni behöver, om er verksamhet förändras påverkar det förstås era behov av kaffemaskin till kontoret. Därför är en löpande dialog viktig.

Kaffebönor och teer, mjölk, socker, rörpinnar, kakor...

I vår webshop säljer vi inte bara kontorsmaterial och kaffebönor. Vi har mängder av tillbehör till er fikastund. Allt i från löste och påste, till olika sorters mjölk och mjölkdrycker, goda kakor och andra sötsaker och mycket mycket mer.

DSolution erbjuder kaffemaskiner till kontoret från välkända varumärken:

Kaffemaskin Unity

Tillsammans med Cream - a Welbilt brand har vi fått exklusivitet att sälja Unity. Vi tycker att kaffe är fantastiskt i alla dess former. Allting från en stark espresso till ett perfekt avrundat filterkaffe. För att slippa kompromisser erbjuder Unity två separata bryggsystem, ett för espresso och ett för filterkaffe, två kvarnar och ditt eget val av två kaffebönor, så att varje kopp kaffe kan tillagas med den respekt den förtjänar. Unity är en hyllning till både filterkaffe och espresso. Unity bygger på moduldesign med möjlighet att kombineras med en färskmjölkmodul och/eller en instantmodul. När det krävs jämnt och perfekt mjölkskum finns det ingenting som slår det här mjölkskumningssystemet i världsklass.

Vi jobbar med de största tillverkarna, här är ett smakprov:

Jura X10

Kranpelare Lom EVO

WMF 1500

CQube Evo MF13

Vattenautomat - Pro Line Compact

Bonamat Esprecious 22

Vi vill lära känna dig!

Kaffe är en omdiskuterad dryck. Hur dricker du ditt kaffe? Med mjölk? En härlig cappuccino? En klassisk kaffe latte eller bara hett och svart? Kaffe är komplext och ju mer vi vet om dina smakpreferenser, desto bättre kommer kaffet från just din kaffemaskin smaka. Enligt dig.

Jag vill boka en demo eller konsultation

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.