DSolution

Kaffe & Paus

Goda och prisvärda pauslösningar för en gladare och mer välmående personal

Goda och prisvärda pauslösningar för en gladare och mer välmående personal

Det finns mycket man kan göra för att öka trivseln på en arbetsplats. Några bra sätt är att erbjuda medarbetarna riktigt gott kaffe, friskt mineralvatten och färsk frukt. Vi hjälper er att göra personalen både nöjdare, gladare och vitaminrikare.

Med 100% smakgaranti, ett brett produktutbud och stor förståelse för era behov, levererar DSolution goda och konkurrenskraftiga lösningar för kaffe och paus. Vi erbjuder allt ifrån kompletta serviceavtal där vi kontinuerligt kontrollerar, rengör och fyller på, till att du bara hyr en kaffe- eller vattenmaskin som du själv håller efter. Givetvis är kaffet klimatkompenserat och frukten ekologisk om du så önskar.


Välkommen in på en kopp kaffe!
Att bestämma sig för en kaffelösning är mycket enklare om man får smaka och känna. Därför rekommenderar vi alltid ett besök i vårt showroom som finns på vårt kontor i Stockholm. Så, varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor eller funderingar eller om du vill titta in på en kopp kaffe!


Läs mer om de frågor du måste ställa dig för att välja rätt kaffemaskin till ert kontor.

Både gott och besvärsfritt

De flesta av våra kunder väljer att köpa ingredienser till sina kaffemaskiner från vårt breda sortiment. På köpet får de ett fullserviceavtal med en grundlig månadsservice av maskinerna. I servicen ingår också en ordentlig rengöring både invändigt och utvändigt, kontinuerliga smakkontroller då våra smakexperter optimerar malningsgraden av kaffet och anpassar till rätt kalkhalt. Tack vare det här kan vi stolt erbjuda 100 % smakgaranti.

Prisvärda produkter

Kostnaden är en viktig parameter i alla inköp. Kaffe och andra pauslösningar är förstås inget undantag. DSolution har fördelaktiga avtal med våra leverantörer och kan därför alltid erbjuda konkurrenskraftiga priser. Efter många års erfarenhet har vi valt ut duktiga leverantörer och tillverkare, som idag är våra samarbetspartners. Några av dem är Jura, WMF, Crem International, Bravilor Bonamat, Zoega, Löfbergs och Arvid Nordquist.

Flexibelt och kundanpassat

Alla våra kunder har olika behov och önskemål. Tillsammans med dig tar vi reda på vad ni behöver och vilken typ av avtal som passar er bäst. Er verksamhet kan förändras ibland och det påverkar förstås också era behov av kaffe och pauslösningar. Därför är en löpande dialog viktig.

Unity

Tillsammans med Cream - a Welbilt brand har vi fått exklusivitet att sälja Unity. Vi tycker att kaffe är fantastiskt i alla dess former. Allting från en stark espresso till ett perfekt avrundat filterkaffe. För att slippa kompromisser erbjuder Unity två separata bryggsystem, ett för espresso och ett för filterkaffe, två kvarnar och ditt eget val av två kaffebönor, så att varje kopp kaffe kan tillagas med den respekt den förtjänar. Unity är en hyllning till både filterkaffe och espresso. Unity bygger på moduldesign med möjlighet att kombineras med en färskmjölkmodul och/eller en instantmodul. När det krävs jämnt och perfekt mjölkskum finns det ingenting som slår det här mjölkskumningssystemet i världsklass.

Vi jobbar med de största tillverkarna, här är ett smakprov

Jura X8

Kranpelare Lom EVO

WMF 1500

CQube Evo MF13

Vattenautomat - Pro Line Compact

Bonamat Esprecious 22

HAPPYCAMPERS KAFFE & PAUS

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.