DSolution

Kaffe & Paus

Goda och prisvärda pauslösningar för en gladare och mer välmående personal

Goda och prisvärda pauslösningar för en gladare och mer välmående personal

Det finns mycket man kan göra för att öka trivseln på en arbetsplats. Några bra sätt är att erbjuda medarbetarna riktigt gott kaffe, friskt mineralvatten och färsk frukt. Vi hjälper er att göra personalen både nöjdare, gladare och vitaminrikare.

Med 100% smakgaranti, ett brett produktutbud och stor förståelse för era behov, levererar DSolution goda och konkurrenskraftiga lösningar för kaffe och paus. Vi erbjuder allt ifrån kompletta serviceavtal där vi kontinuerligt kontrollerar, rengör och fyller på, till att du bara hyr en kaffe- eller vattenmaskin som du själv håller efter. Givetvis är kaffet klimatkompenserat och frukten ekologisk om du så önskar.


Läs mer om de frågor du måste ställa dig för att välja rätt kaffemaskin till ert kontor.

Låt smaken avgöra

En arbetsplats utan gott kaffe och andra bra pauslösningar är inte komplett. Få saker gör så stor skillnad som en kopp riktigt välsmakande kaffe eller en nyttig frukt när man som mest behöver det. Med vår smakgaranti kan du vara säker på att både du och kollegorna blir nöjda.

Vår kunniga organisation

De medarbetare på DSolution som arbetar med kaffe genomgår en certifierad barista-utbildning. Vi genomgår också, i samarbete med våra leverantörer, en gedigen utbildning i de automater och kaffesorter samt det övriga sortiment vi erbjuder. Utbildningen sker fortlöpande för att säkerställa att vi alltid är fullt uppdaterade på automatsortimentet, mjukvarorna samt kommande nyheter och förändringar hos våra leverantörer.

Både gott och besvärsfritt

De flesta av våra kunder väljer att köpa ingredienser till sina kaffemaskiner från vårt breda sortiment. På köpet får de ett fullserviceavtal med en grundlig månadsservice av maskinerna. I servicen ingår också en ordentlig rengöring både invändigt och utvändigt, kontinuerliga smakkontroller då våra smakexperter optimerar malningsgraden av kaffet och anpassar till rätt kalkhalt. Tack vare det här kan vi stolt erbjuda 100 % smakgaranti.

Prisvärda produkter

Kostnaden är en viktig parameter i alla inköp. Kaffe och andra pauslösningar är förstås inget undantag. DSolution har fördelaktiga avtal med våra leverantörer och kan därför alltid erbjuda konkurrenskraftiga priser. Efter många års erfarenhet har vi valt ut duktiga leverantörer och tillverkare, som idag är våra samarbetspartners. Några av dem är Jura, WMF, Crem International, Bravilor Bonamat, Zoega, Löfbergs och Arvid Nordquist.

Din egen kontaktperson

Våra kunder uppskattar att ha en kunnig och ansvarig kontaktperson att prata med när de har frågor, synpunkter eller nya behov. Den nära relationen gör det inte bara lättare och smidigare för dig som kund – vi blir också en bättre leverantör när vi lär känna er verksamhet.

Flexibelt och kundanpassat

Alla våra kunder har olika behov och önskemål. Tillsammans med dig tar vi reda på vad ni behöver och vilken typ av avtal som passar er bäst. Er verksamhet kan förändras ibland och det påverkar förstås också era behov av kaffe och pauslösningar. Därför är en löpande dialog viktig.

HAPPYCAMPERS KAFFE & PAUS

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.