DSolution

Konferenslösningar, konferenssystem och konferensutrustning för alla rumsstorlekar

Smarta och funktionella konferenslösningar för alla behov

Smarta och funktionella konferenslösningar för alla behov

Vårt breda sortiment, stora kunnande och långa erfarenhet gör att vi kan erbjuda kompletta lösningar för presentations- och konferensutrustning, till exempel videokonferens, konferenstelefoni och projektorer.

DSolution erbjuder ett brett utbud av konferenslösningar för alla dina behov. Oavsett om du behöver utrustning för ett stort konferensrum eller för ett mindre mötesrum, har vi de perfekta konferenssystemen för dig. Vårt sortiment inkluderar allt från skärmar och projektorer till kameror och ljudlimpor.

Vi vet att onlinemöten och teamsmöten blir allt vanligare och vi har lösningar för att se till att de flyter smidigt och effektivt. Vårt sortiment av konferensutrustning är särskilt anpassat för teamsmöten och onlinemöten, vilket ger dig möjlighet att ansluta och kommunicera med ditt team var du än befinner dig.

Vår största kundbas är företag i Stockholm och Linköping, men vi hjälper dig oavsett var i landet du befinner dig med den bästa konferensutrustningen för ditt företag. Vi är specialister på högkvalitativa konferenslösningar och tjänster för företag i hela landet. Så oavsett om du har ett stort företag eller ett mindre företag, kan vi erbjuda konferenslösningar som passar just dina behov.

Konferensrum Brons

Ett paket för konferensrum upp till 15 m2. AVer sätter lätt alla deltagare i fokus med kamerans extraordinära videokvalitet, dess högtalare och mikrofoner i professionell kvalitet. Lagom avvägd utrustning för mindre konferensrum.

Begär offert
 • Samsung QMR 55”
 • Ljud och bild AVer VB342 Pro
 • Stativ och fästen

Konferensrum Silver

Upp till 30 m2. Nureva HDL200 har raffinerad estetik och 4096 virtuella mikrofoner som ger äkta täckning i hela rummet. Kameran Huddly IQ är en AI-driven möteskamera som levererar en kristallklar bild med sin 150-graders vidvinkellins.

Begär offert
 • Samsung QMR 75”
 • Ljud Nureva HDL200
 • Konferenskamera Huddly IQ
 • Stativ och fästenKonferensrum Guld

Upp till 45 m2 där du inte vill tumma på kvaliteten på varken ljud eller bild. Ljud från Nureva med 8 192 virtuella mikrofoner ger rik, tydlig uppspelning i alla utrymmen. Kameran från Vaddio med zoom ger kristallklar bild trots låg belysning.

Begär offert
 • Samsung QMN 85”
 • Ljud Nureva HDL300
 • Konferenskamera Vaddio CM44
 • Trådlös anslutning Barco Clickshare
 • Stativ och fästen

Konferensutrustning från Yealink

Yealink meetingbar är designad för dig. Det är slut med krångliga uppkopplingar vid onlinemöten, ett knapptryck räcker. Rör dig samtidigt som du pratar, ljud och bild är endå kristallklart. En smidig lösning för små och medelstora rum.

Läs mer

Digital Signage - Informera, synas och höras

Digitala skyltar passar utmärkt för mäklare, restauranger, butiker eller andra företag som vill informera, inspirera och öka sin försäljning! Med enkel och användarvänlig mjukvara behöver du inga förkunskaper för att skapa snygga budskap på dina skärmar. Placera de var du vill - Styr dem med hjälp av mjukvaran. Vi hjälper er med val av skärm, montering, installation och utbildning.

Jag vill veta mer om digitala skärmar

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.