DSolution

Konferenslösningar, konferenssystem och konferensutrustning för alla rumsstorlekar

Smarta och funktionella konferenslösningar för alla behov

Smarta och funktionella konferenslösningar för alla behov

Vårt breda sortiment, stora kunnande och långa erfarenhet gör att vi kan erbjuda kompletta lösningar för presentations- och konferensutrustning, till exempel videokonferens, konferenstelefoni och projektorer.

DSolution erbjuder ett brett utbud av konferenslösningar för alla dina behov. Oavsett om du behöver utrustning för ett stort konferensrum eller för ett mindre mötesrum, har vi de perfekta konferenssystemen för dig. Vårt sortiment inkluderar allt från skärmar och projektorer till kameror och ljudlimpor.

Vi vet att onlinemöten och teamsmöten blir allt vanligare och vi har lösningar för att se till att de flyter smidigt och effektivt. Vårt sortiment av konferensutrustning är särskilt anpassat för teamsmöten och onlinemöten, vilket ger dig möjlighet att ansluta och kommunicera med ditt team var du än befinner dig.

Vår största kundbas är företag i Stockholm och Linköping, men vi hjälper dig oavsett var i landet du befinner dig med den bästa konferensutrustningen för ditt företag. Vi är specialister på högkvalitativa konferenslösningar och tjänster för företag i hela landet. Så oavsett om du har ett stort företag eller ett mindre företag, kan vi erbjuda konferenslösningar som passar just dina behov.

Konferensrum Brons

Ett paket för konferensrum upp till 15 m2. AVer sätter lätt alla deltagare i fokus med kamerans extraordinära videokvalitet, dess högtalare och mikrofoner i professionell kvalitet. Lagom avvägd utrustning för mindre konferensrum.

Begär offert
 • Samsung QMR 55”
 • Ljud och bild AVer VB342 Pro
 • Stativ och fästen

Konferensrum Silver

Upp till 30 m2. Nureva HDL200 har raffinerad estetik och 4096 virtuella mikrofoner som ger äkta täckning i hela rummet. Kameran Huddly IQ är en AI-driven möteskamera som levererar en kristallklar bild med sin 150-graders vidvinkellins.

Begär offert
 • Samsung QMR 75”
 • Ljud Nureva HDL200
 • Konferenskamera Huddly IQ
 • Stativ och fästenKonferensrum Guld

Upp till 45 m2 där du inte vill tumma på kvaliteten på varken ljud eller bild. Ljud från Nureva med 8 192 virtuella mikrofoner ger rik, tydlig uppspelning i alla utrymmen. Kameran från Vaddio med zoom ger kristallklar bild trots låg belysning.

Begär offert
 • Samsung QMN 85”
 • Ljud Nureva HDL300
 • Konferenskamera Vaddio CM44
 • Trådlös anslutning Barco Clickshare
 • Stativ och fästen

Konferensutrustning från Yealink

Yealink meetingbar är designad för dig. Det är slut med krångliga uppkopplingar vid onlinemöten, ett knapptryck räcker. Rör dig samtidigt som du pratar, ljud och bild är endå kristallklart. En smidig lösning för små och medelstora rum.

Läs mer

Hur vi arbetar

För att hitta rätt videokonferensutrustning och konferenslösning för ditt företag hjälper vi dig hela vägen. Beroende på storlek och hur ni ska använda ert konferensrum erbjuder vi anpassad teknik och utrustning anpassat för er, så som webbkamera, bildskärm och för större mötesrum eller sammankopplade konferensrum, styrsystem. Såhär går processen till:

Nulägesanalys

Vi vill veta mer om er verksamhet och hur ni vill använda mötesrummen och konferensrummen. Om det är möjligt kommer vi gärna ut till er för att se era lokaler. En tekniker ser också över utrustning med tekniska ögon och därefter sammanställer vi era behov och önskemål.

Kostnadsfritt förslag

Vi ritar sedan upp en skräddarsydd lösning anpassad för era lokaler. Det gör det enklare för oss att illustrera en potentiell lösning. Kan ni använda delar av er befintliga teknik så hjälper vi er med det, alternativt säljs den vidare eller återvinns. Ni får samtidigt en offert på förslaget.

Presentation av arbetet

Efter utförd nulägesanalys och presentation av lösning och offert så presenterar vi också en offert på arbetet om ni behöver det. Vi upprättar också en tidsplan och kravställning för att lösningen ska kunna implementeras så smidigt som möjligt.

Konferensrum för dina behov

Vilket är egentligen det bästa videokonferenssystemet? Och ska man ha tv eller projektor till ett konferensrum? Ja det beror ju på rummet och dina önskemål! Slipp skrapigt ljud med en anpassad ljudanläggning för konferensrum. Med skärmar för mötesrum och konferenstv och enkel anslutning är det digitala mötet ett knapptryck bort. Vi hjälper dig att genomföra digitala möten och videokonferenser utan krångel!

Med vassa konferenslösningar för du effektiva möten istället för teknikproblem, lättanvänd teknik som sparar tid och miljö och som gör vardagen enklare. Vi erbjuder olika konferenspaket som passar rum i alla storlekar. Vi är märkesoberoende och erbjuder konferens tv och skärmar, kameror och ljudlimpor från alla välkända varumärken. Söker du endast en webbkamera för din dator erbjuder vi såklart det också, allt med kristallklar bild för att konferensupplevelsen ska bli perfekt oavsett storlekens rum.

I ett kontor finns det oftast både små, medelstora och stora konferensrum som behöver rätt konferensutrustning för digitala möten, här vill du och dina kollegor kunna hålla i effektiva presentationer, hålla i möten och i planeringsarbeten. DSolution erbjuder lösningar anpassade för er, allt ifrån smartboards och skärm till blädderblock och projektorer med duk eller tv till konferensrum. Beroende på förutsättningarna vad gäller el, upphängningsmöjligheter samt hur rummet ska användas, erbjuder vi konferenssystem som fungerar smärtfritt och är enkelt för användaren. AV utrustning för konferensrum ska vara enkelt att ansluta till. Med trådlös konferensutrustning är anslutningen smidig, självklar och precis så enkel som det ska vara.

Digital Signage - Informera, synas och höras

Digitala skyltar passar utmärkt för mäklare, restauranger, butiker eller andra företag som vill informera, inspirera och öka sin försäljning! Med enkel och användarvänlig mjukvara behöver du inga förkunskaper för att skapa snygga budskap på dina skärmar. Placera de var du vill - Styr dem med hjälp av mjukvaran. Vi hjälper er med val av skärm, montering, installation och utbildning.

Jag vill veta mer om digitala skärmar

En liten ordlista för konferenslösningar

 • Videokonferens
  En digital mötesform där deltagare kan ansluta och delta i mötet via sina datorer, surfplattor eller smartphones. Det möjliggör virtuella möten med ljud och bild.
 • Projektor
  En enhet som projicerar bilder eller presentationer på en yta, vanligtvis en skärm eller vägg. Används för att dela visuellt material under konferenser. Används vanligtvis i större mötessalar.
 • Videokonferenskamera
  En kamera som används för att fånga och överföra videobilder under videokonferenser. Den är utformad för att erbjuda högkvalitativ bildåtergivning och ibland har panorering och lutning. Många kameror är nu förtiden automatiska och kan zooma in på den personen som pratar under mötet vilket ökar upplevelsen för de digitala mötena.
 • AV-styrning
  System eller enheter som används för att styra och koordinera olika audiovisuella komponenter i ett konferensrum, såsom belysning, ljud och bild.
 • Webbkonferensplattform
  En onlineplattform eller mjukvara som möjliggör virtuella möten och samarbete över internet. Det kan inkludera funktioner som skärmdelning, chatt och dokumentdelning. Vi förespråkar framförallt Microsoft Teams som har många funktioner så som inspelning, utbrytarrum osv. Vi guidar och utbildar dig för att nyttja plattformens alla funktioner.
 • Konferensmikrofon
  En specialdesignad mikrofon avsedd för användning i konferensrum. Den är utformad för att fånga upp ljud från flera riktningar och säkerställa tydlig ljudåtergivning under möten. Ofta är de formade som en soundbar som sitter under en konferensskärm.
 • Interaktiva Skärmar
  Touchskärmar som möjliggör interaktion genom beröring. Används ofta för att visa och dela information under möten samt för att skapa interaktiva presentationer. Skärmarna kan också användas som en vanlig konferensskärm vid videomöten. Har man ett behov av att både rita och skapa interaktiva presentationer samtidigt som man vill kunna nyttja en vanlig skärm är dessa perfekta.
 • Ljudmixer
  En enhet som används för att justera och balansera ljud från olika källor, såsom mikrofoner och musiken, för att säkerställa en kvalitativ ljudupplevelse under konferenser.
 • PA-system (Public Address)
  Ett ljudsystem som används för att förstärka och distribuera ljud över ett större område, så att tal eller presentationer är tydliga och hörbara för alla deltagare.
 • UPS (Uninterruptible Power Supply)
  En enhet som tillhandahåller kortvarig strömförsörjning i händelse av strömavbrott, vilket ger tid att stänga ner utrustningen på ett säkert sätt och undvika förlust av data.

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.