DSolution

.DS/hostingmiljöer

Med DSolutions Datacenterlösningar gör vi det enklare och mera användarvänligt än vad som är brukligt i branschen, allt i svenska datahallar. Vi hjälper företag både med Co-Location, fasta enheter och givetvis molnbaserade lösningar. Vid en total störning av virtuella servrar utanför vårt datacenter kan vi också ställa om driften till oss och minimera nertiden, oavsett om ni har ett privat datacenter, outsourcat eller i publikt moln.

Server som tjänst

Vi tar hand om er serverdrift. Våra tekniska specialister tar hand om konfiguration och uppsättning och är er kapacitetsleverantör, samt även IT förvaltning om så önskas. En server kan placeras i vårt Datacenter eller vara placerat i din lokala miljö som ett privat moln.

Backup som tjänst

DSolution säkerhetskopierar er affärskritiska information. Vi har smarta lösningar för att automatisera och säkerställa backupernas kvalitet. Allt för att minimera tiden till att vara i drift igen vid en ev. krasch. Ni som kund bestämmer hur länge vi skall arkivera informationen.

Co-Location

Våra katastrofsäkrade hallar med fiberaccesser i världsklass säkerställer trygg och marknadsledande serverhallsmiljöer för din IT. Inbrottsskydd, brandskydd, kyla, kraft, skalskydd, nätverk, redundans och mycket annat som annars är väldigt kostsamt att investera i för en egen lokalt placerad miljö.

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.