DSolution

.DS/IT-avdelning

Att outsourca hela företagets IT-funktion gör att ni kan fokusera på det ni kan bäst, er verksamhet. Vi vet att det är vanligt med personberoende inom IT på företag vilket är en stor risk, och det gör också att det blir svårt att bibehålla kompetens, säkra SLA och hantera förändringsarbeten och incidenter.

Genom outsourcing av hela eller delar av sin IT-avdelning tryggar ni en ständigt uppdaterad miljö med konsulter som förstår morgondagens utmaningar och innovation, med produkter från kända varumärken. Vi erbjuder proaktivt lösningar, arbetar strategiskt och långsiktigt med hänsyn till omvärlden. Våra lösningar är självklart skalbara och alltid redo att förändras utifrån ert behov. Lösningarna utgår alltid från vad som är bäst för er verksamhet och organisation.

Vår starka övertygelse är att IT-avdelningen är en servicefunktion till övriga avdelningar i bolaget – Aldrig tvärt om. Med uppdaterade konsulter som alltid strävar efter att leverera service i världsklass, efter avtalad SLA bidrar vi till er organisations fortsatta utveckling.


Läs mer om hur vi har hjälpt NORDIA Law med högre kvalitet, ökad säkerhet och bättre effektivitet.

Sex fördelar med att ha en extern IT avdelning

  • Ökad kompetens – Vi har många konsulter med olika inriktningar och expertkunskaper, vilket gör att du kan vara säker på att rätt person hjälper er.
  • Lägre kostnader – En IT-miljö anpassad för just ert företag och dessutom till fast månadskostnad. Slipp oförutsedda utgifter.
  • Ingen rekrytering – Rekrytering kostar pengar, men ni kan lita på att vi rekryterat rätt talanger som hjälper er.
  • Högre kvalitet – Vi är alltid uppdaterade och arbetar med den senaste tekniken med skalbara, smarta lösningar. Med proaktiv övervakning kan vi avhjälpa problem redan innan användaren känner till dem.
  • Ökad säkerhet – Vi arbetar med lösningar som klarar dagen och morgondagens hårda säkerhetskrav, dessutom slipper ni personbundna lösningar.
  • Bättre effektivitet – NI lägger tid på det ni kan bäst – Er verksamhetVi kan sköta support och användarfrågor både remote och på plats. Med tjänsten extern IT-avdelning kan ni ha en konsult på plats hos er på fasta tider i veckan, och support remote övriga tider, allt enligt era önskemål.

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.