DSolution

.DS/EXTERN IT-AVDELNING

En trygg, proaktiv IT-leverantör för alla dina behov

Att outsourca hela företagets IT-funktion gör att ni kan fokusera på det ni kan bäst, er verksamhet. Vi vet att det är vanligt med personberoende inom IT på företag vilket är en stor risk, och det är också svårt att bibehålla kompetens, säkra SLA och hantera förändringsarbeten och incidenter. Genom outsourcing av hela eller delar av sin IT-avdelning tryggar ni en ständigt uppdaterad miljö med konsulter som förstår morgondagens IT-utmaningar. Vi erbjuder proaktivt lösningar, arbetar strategiskt och långsiktigt med hänsyn till omvärlden. Våra lösningar är självklart skalbara och alltid redo att förändras utifrån ert behov. Lösningarna utgår alltid från vad som är bäst för er verksamhet och organisation.

BOKA EN KOSTNADSFRI ANALYS

Vi gör en analys av ditt företags IT-behov där vi tar reda på vilken sorts hjälp ni behöver samt hur ofta ni önskar den. Helt kostnadsfritt och förutsättningslöst! Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

  Sex fördelar med att outsourca in IT-avdelning

  Ökad kompetens

  Vi har många konsulter med olika inriktningar och expertkunskaper, vilket gör att du kan vara säker på att rätt person hjälper er.

  Lägre kostnader

  En IT-miljö och IT-support anpassad för just ert företag och dessutom till fast månadskostnad. Slipp oförutsedda utgifter.

  Ingen rekrytering

  Rekrytering kostar pengar, men ni kan lita på att vi redan rekryterat rätt talanger som hjälper er.

  Högre kvalitet

  Vi är uppdaterade med den senaste tekniken och skalbara lösningar. Med proaktiv övervakning kan vi avhjälpa problem innan användaren känner till dem.

  Ökad säkerhet

  Vi arbetar med lösningar som klarar dagen och morgondagens hårda säkerhetskrav, dessutom slipper ni personbundna lösningar.

  Bättre effektivitet

  Slut på att fundera på IT-problem, ni kan lägga tid på det ni kan bäst – Er verksamhet

  Support på plats och remote

  Vi kan sköta support och användarfrågor både remote och på plats, det ger oss möjlighet att vara snabba och flexibla. Att kombinera dessa två supportformerna är också smart för att använda våra resurser på bästa sätt. Mindre problem fixar vi enkelt och billigt med fjärrsupport, medan vi tar oss an större grejer personligen på plats. Flexibilitet är nyckeln. Vi vet att varje företag har sina egna sätt att jobba och sina egna tider. Genom att erbjuda både onsite och remote support kan vi vara där när du behöver oss, vare sig det är i verkliga livet eller online.
  Och för dig som använder systemen är det smidigt. Mindre problem kan lösas utan att du behöver lämna din plats, och om det är något större står vi redo att hjälpa dig personligen.

  Med tjänsten extern IT-avdelning kan ni också ha en IT-konsult på plats hos er på fasta tider i veckan, och support remote övriga tider. Ni får en expert direkt på plats för att hantera eventuella frågor, lösa problem och se till att din IT-miljö fungerar smidigt. Den personliga närvaron gör att vi kan förstå era specifika behov och anpassa vårt stöd direkt på plats.

  SNABBKONTAKT

  Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.