DSolution

Smart telefoni

Missa inte ett samtal

Om ni inte finns tillgängliga för att ta emot samtal kan ni enkelt koppla på vår professionella svarsservice. Ni kan sedan återkoppla till kunden vid ett tillfälle som passar er och er kund. Svarsservice kan hjälpa er med alltifrån telefonpassning till helt outsourcad växel och flexibel kundservice.

Telefonpassning
När ni inte har möjlighet att svara, sitter i ett möte eller har hög belastning på inkommande samtal tar vi emot samtalen. Vi meddelar er enkelt via e-post eller sms. Era kunder får på det sättet alltid någon att prata med istället för att hamna i en röstbrevlåda eller i telefonkö.

Växeltjänst
Om ni önskar kan ni outsourca hela växeln till oss. Vi kan dessutom koppla ihop växeln med den svarsservice som ni önskar använda er av. Det innebär att en professionell operatör svarar, tar meddelande och kopplar samtal. Precis som om de sitter i era lokaler, och med full inblick i ert hänvisningssystem.

  • Ta vara på alla inkommande samtal
  • Information i realtid
  • En komplett telefonisttjänst

Kundservice vid belastningstoppar
Ni kan också outsourca mer än bara samtalen. Genom kundservice-tjänsten blir svarsservice er förlängda arm och ger specifik information om produkter tjänster eller annan kundinformation. Tjänsten lämpar sig extra väl om ni har säsongbaserad hög belastning. Med vår tjänst kan ni enkelt växa och krympa med både telefonisttjänsten och kundservice.

Vi har dessutom full integration mot:

  • Kalix Tele24
  • Responda
  • Telecenter

SMS Grupp

Skicka ett SMS till ett nummer – nå en hel grupp av mottagare.

SMS Grupp är ett bra sätt att kunna kommunicera snabbt med en grupp när datorer och e-post inte finns tillgängliga. Antalet mottagare i gruppen är obegränsat och den som sänder meddelandet behöver inte ha vetskap om vilka mottagare som ingår i gruppen. Vem som helst kan skicka SMS till gruppnumret och meddelandet når alla mottagare i gruppen samtidigt. Gruppen kan enkelt förändras över tid och anpassas efter det aktuella behovet, t.ex. beroende på jourtider eller semestrar, utan att avsändaren behöver bekymra sig.

TeleQ schemalagd återuppringning

Återuppringning på dina villkor! När du inte har möjlighet att ta emot ett samtal kan du med vår tjänst för schemalagd återuppringning enkelt ställa in så att du ringer åter vid ett tillfälle som passar dig och dina kollegor.

Mobilt BankID

Dina kunder vill få snabb, enkel och trygg service när de ringer till er. Idag vill alltfler sköta supportärenden eller göra beställningar direkt över telefon. Samtidigt är det viktigt att säkerställa att den som ringer in verkligen är den som den utger sig för att vara. Mobilt BankID är ett både snabbt och säkert sätt att verifiera att personen på andra sidan luren är behörig att hantera information, konton och beställningar.

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.