DSolution

Dokumenthantering

Optimerade, säkra och miljöanpassade helhetslösningar för utskrift och skanning

DSolution är Nordens största återförsäljare av Xerox produkter och den enda fullt auktoriserade servicegivaren. Vi hjälper företag och organisationer att säkerställa att de har optimerade, säkra och miljöanpassade lösningar för utskrift och skanning. Att rätta till eventuella brister i befintlig lösning ger ofta både ekonomiska och effektivitetsmässiga vinster.

Bästa helhetslösningen

Vi vill inte bara sälja en maskin – vi vill leverera den för kunden bästa helhetslösningen för dokumenthantering. Det kan handla om utrustning för utskrift, kopiering, skanning och fax med tillhörande mjukvaror, eller ett komplett tjänsteupplägg där vi tar ansvar för hela företagets utskriftsmiljö.

Kompetens och erfarenhet

För att göra detta möjligt består DSolution av omkring 50 duktiga medarbetare – kunniga personer med lång erfarenhet av att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Förutom kompetenta säljare har vi ett team med egna erfarna tekniker som hjälper till att driftsätta, underhålla och serva de lösningar vi levererar.

Vår service - din trygghet

Vi är sedan länge ensamma om att vara en fullt auktoriserad servicegivare till Xerox samtliga produkter. Med vår duktiga serviceorganisation i ryggen säkerställer vi att du och din verksamhet får snabb support vid driftsavbrott, oavsett var i Sverige eller världen du befinner dig. Vi strävar alltid efter att ha den snabbaste inställelsen och de kortaste åtgärdstiderna vilket gör vår serviceorganisation väldigt omtyckt av kunderna.

Våra tjänster innefattar bl a:

Digital arkivering

Vi vill visa dig hur arbetsrutiner kan effektiviseras med digitala arbetsflöden.

Läs mer

Mobila utskrifter

Det är ingen hemlighet att mobiltekniken har förändrat var och hur vi arbetar. Med mobil personal behövs mobila utskriftslösningar. Det är där DSolution och Xerox kan hjälpa till med kraftfulla och flexibla valmöjligheter.

Läs mer

Miljöskrivare

Vill du bli mer miljövänlig och minska utskriftsvolymen? Vi kan bidra till hållbarhetsredovisningen och främja miljövänliga vanor på personlig nivå.

Läs mer

Utskriftstjänster

Kontorsskrivare, produktionsskrivare, storformatsskrivare, posthantering samt efterbehandling – oavsett storlek eller bransch – vi har allt som kunden behöver.

Läs mer

Säkerhet

Man behöver inte ha ett stort bolag för att bry sig om datasäkerhet. De flesta företag har immateriell egendom, strategiska planer eller personliga data som behöver skyddas. Vi kombinerar innovativ teknik med expertis inom arbetsprocesser i syfte att förhindra att data hamnar i fel händer, både i och utanför arbetsmiljön.

Läs mer

Print som tjänst

DSolutions strategiska utskriftstjänster levererar hållbara resultat år efter år genom hanterad dokumentframställning. Med vår strategiska ”print som tjänst” leverans blir det helt enkelt lättare, billigare och mer effektivt för ditt företag.

Läs mer

Follow me

Optimera dina resurser och uppnå kostnadsbesparingar! DSolution har mångårig erfarenhet av att implementera FollowMe-lösningar. Vi utför allt arbete från behovsanalys, demonstration samt driftsättning med våra egna kompetenta konsulter.

Läs mer

Fakturahantering elektronisk

Förenkla och snabba upp hela fakturaprocessen med våra effektiva verktyg. Optimal användarvänlighet och för att kunna integreras med i princip alla ekonomisystem. Du får en enkel och smart lösning där allt ingår, alltid till ett fast månadspris. Inga dolda kostnader.

Läs mer

HAPPYCAMPERS DOKUMENTHANTERING

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.