DSolution

Dokumenthantering

Hyra skrivare för företag – Få utskrifter och service till ett fast månadspris

Sluta krångla med utskrifter och skrivare - DSolutions vision är att det ska vara enkelt att skriva ut, kopiera och scanna för alla företag oavsett om ni är små eller stora. Vi erbjuder ett fullserviceavtal där utskrifter, klick, service och toner ingår i månadspriset. DSolution är Nordens största återförsäljare av Xerox produkter och den enda fullt auktoriserade servicegivaren. Vi hjälper företag och organisationer med optimerade, säkra och miljöanpassade lösningar för utskrift och skanning.

Vi hjälper dig gärna!

Svara på några enkla frågor och få en offert snabbt!

  Antal maskiner

  Vilka storlekar vill du skriva du ut i?

  Vilka funktioner söker du?

  Vilken typ av avtal?

  Hur många kopior/utskrifter gör ni per månad?

  Vem ska offerten skickas till?

  Snart är du klar! Hur når vi dig gällande offerterna?

  Miljöskrivare

  Vill du bli mer miljövänlig och få insikt på dina utskriftsvanor? Vi kan bidra till hållbarhetsredovisningen och främja miljövänliga vanor på personlig nivå. Med smarta verktyg kan du övervaka dina utskrifter och få tips på förbättringar.

  Läs mer

  Utskriftstjänster

  Kontorsskrivare, produktionsskrivare, storformatsskrivare, posthantering samt efterbehandling. Oavsett storlek eller bransch du verkar inom har vi alla olika typer av skrivare och anpassad mjukvara ni behöver.

  Läs mer

  Säkerhet

  Alla företag har immateriell egendom, strategiska planer eller personliga data som behöver skyddas. Vi kombinerar innovativ teknik med expertis inom arbetsprocesser i syfte att förhindra att data hamnar i fel händer.

  Läs mer

  Print som tjänst

  Print som tjänst innebär att allt ingår i avtalet och kostnaden följer ert arbetssätt. Ni betalar helt enkelt för när och efter hur mycket ni använder maskinen. Skrivaren, toner och serviceavtal ingår i månadsavgiften. Tryggt och ekonomiskt.

  Läs mer

  Digital arkivering

  Vi vill visa dig hur arbetsrutiner kan effektiviseras med digitala arbetsflöden. Med ett digitalt arkiv slipper ni skriva ut alla papper och era medarbetare, externa leverantörer och kunder kan se, söka och godkänna dokument.

  Läs mer

  Mobila utskrifter

  Det är ingen hemlighet att mobiltekniken har förändrat var och hur vi arbetar. Med mobil personal behövs mobila utskriftslösningar. Det är där DSolution och Xerox kan hjälpa till med kraftfulla och flexibla valmöjligheter.

  Läs mer

  Follow me print

  Follow me eller pull print innebär att utskriften kan skrivas ut först när du identifierar dig vid skrivaren med kort/bricka. Full sekretess och inga fler högar med bortglömda papper. Spar både pengar och miljön.

  Läs mer

  Elektronisk fakturahantering

  Förenkla hela fakturaprocessen med våra verktyg. Optimal användarvänlighet och integreras med i princip alla ekonomisystem. En smart lösning där allt ingår, till ett fast månadspris.

  Läs mer

  Bästa helhetslösningen

  Vi vill inte bara sälja en maskin – vi vill leverera den för kunden bästa helhetslösningen för dokumenthantering. Det kan handla om utrustning för utskrift, kopiering, skanning och fax med tillhörande mjukvaror, eller ett komplett tjänsteupplägg där vi tar ansvar för hela företagets utskriftsmiljö.

  Kompetens och erfarenhet

  För att göra detta möjligt består DSolution av omkring 50 duktiga medarbetare – kunniga personer med lång erfarenhet av att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Förutom kompetenta säljare har vi ett team med egna erfarna tekniker som hjälper till att driftsätta, underhålla och serva de lösningar vi levererar.

  Vår service - din trygghet

  Vi är sedan länge ensamma om att vara en fullt auktoriserad servicegivare till Xerox samtliga produkter. Med vår duktiga serviceorganisation i ryggen säkerställer vi att du och din verksamhet får snabb support vid driftsavbrott, oavsett var i Sverige eller världen du befinner dig. Vi strävar alltid efter att ha den snabbaste inställelsen och de kortaste åtgärdstiderna vilket gör vår serviceorganisation väldigt omtyckt av kunderna.

  Din Xerox-återförsäljare

  DSolution är Nordens största återförsäljare av Xerox produkter och den enda fullt auktoriserade servicegivaren. Vi hjälper företag och organisationer att säkerställa att de har optimerade, säkra och miljöanpassade lösningar för utskrift och skanning. Att rätta till eventuella brister i befintlig lösning ger ofta både ekonomiska och effektivitetsmässiga vinster.

  HAPPYCAMPERS DOKUMENTHANTERING

  SNABBKONTAKT

  Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.