DSolution

Våra kunder

Utan våra kunder stannar vår verksamhet!

Våra kunder finns i hela Sverige, i många olika branscher. Genom att ta reda på vad de tycker om oss, kan vi utvecklas och bli en ännu bättre helhetsleverantör inom kontor. Läs och inspireras av hur vi har löst andra kunders kontorsbehov, och vill du veta hur vi kan lösa just dina, hör av dig till oss.

Arkitektbyrån med kvalitet i fokus

Hidemark & Stintzing är ett arkitektkontor som arbetar med ambassader, konsulat och nyproduktion och som varje år ger ut Arkitektens handbok, en arkitektens bibel, skriven av arkitekter, för arkitekter. Samarbetet med DSolution har lett till bättre sekretessåtagande för dem mot sina kunder med hjälp av fiber.

LÄS INTERVJUN

Konferensrum med modern teknik ger nöjda användare

När investmentbanken ABG Sundal Collier skulle digitalisera sitt nya kontor, med fokus på konferensrummen, tog DSolution fram en lösning som är byggd ur användarens perspektiv. Resultatet gav både nöjda användare och nöjd IT-avdelning.

LÄS INTERVJUN

Byggföretaget som fick en modern IT-miljö och mobil arbetsplats

EM Platt är ett plattsättningsföretag som med hjälp av DSolution fått en modern IT-miljö i molnet med möjlighet till en mer mobil arbetsplats och samtidigt ökat produktiviteten, kommunikationen och samarbetet i hela bolaget.

LÄS INTERVJUN

Besöksnäringen som växlade upp digitalt

Företaget Destination Sigtunas uppdrag är att locka fler besökare till destinationen och därmed stärka dess attraktionskraft, något som är svårt att genomföra utan en väl fungerande IT-miljö. Med hjälp från DSolution har Destination Sigtuna växlat upp digitalt och har nu både säkrare och mer hållbar IT-miljö som är anpassad för dagens och framtidens krav.

LÄS INTERVJUN

Församlingen som förenklat sin telefoni- och växellösning

Åkerbo Församling i Linköping har med hjälp från DSolution förbättrat sin telefonilösning vilket lett till lägre kostnader, förenklad hantering för personalen och bättre support.

LÄS INTERVJUN

Plåtföretaget med ny IT-miljö

Företaget Fältet Plåtslageri arbetar med allt inom byggnadsplåtslageri. I och med samarbetet med DSolution har de uppdaterat sin IT-miljö och bytt ut gamla datorer till nya moderna, något som lett till att medarbetarna numera är mer flexibla och har möjlighet att arbeta varifrån som helst.

LÄS INTERVJUN

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.