DSolution

Utskriftstjänster/ produkter

Hyra skrivare & kopiator för företag – Med utskrifter, toner och service

Att hitta rätt utrustning för kontoret kan vara en utmaning, särskilt när det gäller kopiatorer och skrivare. Det är viktigt för företag i bland annat Stockholm och Linköping att hitta utrustning som passar deras behov och budget. Ett alternativ som kan vara fördelaktigt för många företag är att hyra skrivare eller hyra kopiatorer.

Genom att hyra skrivare eller kopiatorer kan företag kring Stockholm och Linköping området också dra nytta av regelbunden service och underhåll, vilket minskar risken för utrustningsfel och ökar livslängden. Dessutom kan hyra av utrustning också innebära att man får tillgång till den senaste teknologin och programvaran, vilket kan hjälpa företag att hålla sig konkurrenskraftiga.

När det gäller att välja en pålitlig leverantör för hyra av skrivare eller kopiatorer är det viktigt för företag att välja en som förstår deras specifika behov och krav. Oavsett om det gäller att hyra skrivare eller hyra kopiatorer, leasa skrivare eller tjänsten print som tjänst, är det viktigt att leverantören erbjuder högkvalitativ utrustning och service.

Hyra av skrivare eller kopiatorer kan vara ett utmärkt alternativ för företag i Stockholm och Linköping som vill minska sina kostnader och samtidigt få tillgång till högkvalitativ utrustning. Om du är intresserad av att hyra skrivare eller kopiatorer för ditt företag, kontakta oss gärna oss för ett första möte och offert.

LITEN A4-skrivare

Xerox VersaLink c405. En A4-skrivare perfekt för lager, butik eller lilla kontoret. Passar företag som skriver ut enstaka sidor i taget.

Begär offert

MELLAN 30 sidor/min

Xerox Altalink c8145. A3-skrivare för företag som skriver ut, kopierar och scannar regelbundet.

Begär offert

STOR 55 sidor/min

Xerox Altalink c8155. Snabbt ska det gå. A3-skrivare för ett företag som har stora, komplexa utskrift- och skanningsuppgifter.

Begär offert

En kontaktperson, en faktura, noll krångel

Vi gör det enkelt att hyra skrivare, leasa skrivare eller köpa skrivare och kopiatorer för företag. Vi hjälper er genom hela processen, från att välja rätt anpassad skrivare och lösning till ert företag, till leverans, utbildning och support. När du vill hyra skrivare med hög kvalitet och färgåtergivning hjälper vi er att ta fram en lösning anpassad för ert företags behov. Spara tid och pengar med en skrivare som överensstämmer med ert arbetsflöde. Du har en kontaktperson och ni får en faktura. Dessutom, att leasa skrivare eller hyra skrivare till ert företag från oss är en investering på miljön då vi rekonditionerar använda skrivare och återanvänder dem. Att hyra skrivare är ett smart val för företag som letar efter kostnadseffektiva lösningar, och vi erbjuder alltid den senaste teknologin så ni har en pålitlig skrivare i ditt företag. Kontakta oss idag för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med att leasa skrivare anpassad för ditt företag!

Boka ett förutsättningslöst möte

Vad är print som tjänst

Vad kan man göra om man inte vill hyra skrivare eller leasa skrivare till sitt företag? Då har vi print som tjänst! Print som tjänst innebär att allt ingår och kostnaden följer ert arbetssätt. Ni betalar helt enkelt när och efter hur mycket ni använder maskinen. Skrivaren, toner och serviceavtal ingår i månadsavgiften. Det är ett prisvärt och miljövänligt alternativ då vi använder rekonditionerade skrivare och kopiatorer. Det är en flexibel lösning då avtalet ofta är obundet. Det utformas självklart efter vad som passar er verksamhet bäst.

Vad är funktionshyra

När du leasar skrivare innebär det att du efter avtalsslut äger skrivaren. För att slippa det kan ni istället välja funktionshyra - Då ingår hyra av skrivare, toner, serviceaavtal och ett viss antal klick (utskrifter). Avtalen binds vanligtvis mellan 36-60 månader men vi gör alltid en första analys av er verksamhet och föreslår sedan en lämplig lösning vad gäller antal skrivare, antal urskrifter som ingår och hur avtalet utformas. Här har ni full koll på er månadskostnad!

Leasa skrivare

Om du vill leasa din skrivare innebär det att du avbetalar den under avtalstiden, därefter äger ditt företag skrivaren. Det finns såklart både för- och nackdelar med att leasa skrivare. Låt oss berätta mer om dessa, och andra avtalsupplägg som kan passa ditt företag. Kontakta oss idag!

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.