DSolution

Utskriftstjänster/ produkter

Kontorsskrivare

Xerox uppfann kontorsutskrifter för mer än 75 år sedan, och våra skrivare och multifunktionsskrivare i färg och svartvitt har vunnit priser och branschutmärkelser ända sedan dess. Innovativa funktioner – till exempel mobila utskrifter, WiFi-anslutning och förstklassig säkerhet – garanterar att du alltid har tillgång till den senaste tekniken.

Multifunktion/All-in-One-skrivare
Oavsett vilken Xerox-multifunktionsskrivare (MFP)/All-in-One-skrivare du väljer får du lättanvända gränssnitt, tillförlitlig pappershantering, avancerade säkerhetsfunktioner och sofistikerade verktyg för kostnadsstyrning. Förvandla din MFP till en smart arbetsenhet med WiFi-anslutning, mobila utskrifter, pekskärmar som påminner om surfplattor och molnanslutna appar.

Produktion/digital tryckutrustning
Vi har marknadens största utbud av arkmatade digitala tryckpressar och produktionsskrivare. Digitala tryckpressar med arkmatning är idealiska för grafisk kommunikation och kommersiella tryckeriers snabba utskrifter med stora volymer, bland annat bokpublicering, transaktionsutskrifter, direktutskick, förpackningar och fototryck.

Storformatsskrivare
Vi arbetar med Xerox och Epsons sortiment på storformatsskrivare för att kunna erbjuda marknaden det bästa som finns tillgängligt.

Bläckstråleskrivare/Kontinuerlig matning
Produktionspressar med bläckstråleteknik för stora volymer är den snabbast växande sektorn inom digitaltryck. De kan hjälpa dig att få intäkter från målarböcker, personliga kataloger, trans-promo och direktreklam. Våra skrivare med bläckstråleteknik och kontinuerlig matning – inklusive branschens första serie produktionspressar med bläckstråleteknik på ingångsnivå – är modulära och kan växa i takt med din verksamhet.

Posthantering

Frankeringsmaskiner
Våra frankeringsmaskiner är de senaste på marknaden, högpresterande. Med sin nya design, handscanner och öka produktionshastighet är de utformade för att möta dagens behov av små, medelstora till stora företag.

Kuverteringsmaskiner
Kuverteringsmaskinen är det hjälpmedel som ger störst effektivisering på kontoret, efter datorn och skrivaren. De flesta företag har fakturor, påminnelser, brev och information som måste skickas ut och ofta används mycket tid och resurser på dessa utskick. Våra kuverteringsmaskiner erbjuder ett enkelt sätt att spara tid och se till att rätt brev kommer till rätt person. Med en bred produktportfölj från små skrivbordmaskiner till storskaliga produktionslösningar kan vi hjälpa alla typer av företag.

Adressering
Både etiketter och direktutskrift kan göras enkelt och effektivt med riktiga hjälpmedel. Ett adresskrivarsystem kan placeras direkt i nätverket eller som stand alone och printa ut selekterade adresser ur ett registreringsprogram eller en databas.

Brevöppnare
För snabb och säker öppning av inkommande post. Snittar upp dina kuvert på ena sidan och lämnar inget spill eller skräp. Inkommande brev kan vara företagets viktigaste tillgång. Det kan vara inbetalningar och andra viktiga dokument. Den inkommande posten måste komma dit den ska så fort som möjligt. Många företag ägnar i dag mycket tid och resurser åt att öppna brev.

Brevförslutare
Brevförslutare för en effektiv posthantering.

Etikettering – Oblatering
Etikettering är en mycket användbar metod för adressering av kuvert, trycksaker tidningar och kataloger. Produktmärkning är en annan möjlighet där information av olika slag kan skrivas ut på en etikett och sedan fästas på produkten med en etiketteringsmaskin.

Dokumentförstörare
Vi har stort utbud av dokumentförstörare för företag som alla uppfyller den nya standarderna. En godkänd dokumentförstörare blir ännu viktigare efter den nya allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) från EU trädde i kraft den 25:e maj 2018. Vi levererar ett brett sortiment dokumentförstörare, som alla uppfyller den nya standarderna. Kontakta oss för råd.

Efterbehandling

Plastkortskrivare
Med de moderna plastkortskrivarna kan alla enkelt göra sina egna plastkort. Används med fördel till medlemskort, eventkort, lojalitetskort, passerkort och säkerhetskort. Användningsområdena är många, bara fantasin sätter gränser. Inget kort behöver vara det andra likt.

Inbindning
Inbindningsmaskiner för att binda in papper och dokument. Vi har ett brett sortiment med lösningar för inbindning. Det viktiga första intrycket av ett dokument beror på hur det är inbundet. Det betyder att en snyggt inbunden produktkatalog, offert, utredning, rapport ökar chanserna att läsaren verkligen tar del av informationen på rätt sätt.

Skärmaskiner
Vårt program av skärmaskiner omfattar både manuella och elektriska modeller med skärbredder mellan 390mm till 800mm som klarar 100mm tjocka buntar, även programmerbara modeller finns.

Inbindning
Wirebindning/limbindning är perfekt för utbildningsmaterial, manualer mm.

Laminering
Stort utbud av lamineringsmaskiner och lösningar för olika storlekar.

Falsning
Falsmaskiner är nödvändiga för att kunna vika dina dokument, broschyrer, kataloger eller dylikt och vi har det som behövs.

Folderproduktion
Kopiatorer och printrar klarar inte alltid att göra professionella dokument och presentationer av lösblad. Den digitala print-on-demand tekniken behöver också kompletteras med finishingutrustning för att slutresultatet ska bli praktiskt, användbart och attraktivt.

Förpackning
Vi har ett brett sortiment av olika förpackningsmaskiner, allt ifrån små manuella maskiner upp till stora helautomatiska system.

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.