DSolution

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Senaste IT-lösningarna och godaste kaffet.

Senaste IT-lösningarna och godaste kaffet.

DSolution erbjuder ett stort antal produkter och tjänster som behövs på en arbetsplats. Med 6 affärsområden kan vi lösa alla dina kontorsbehov, oavsett om det handlar om effektivare sätt att arbeta med dokument, enkel IT som bara fungerar, förenkling av kommunikation, förnödenheter till kontoret eller riktigt gott kaffe.

THESOLUTIONS

IT-tjänster

IT ska inte vara krångligt, det ska bara fungera. Det gör det också när leverantören har god förståelse för din verksamhet och dina behov. Baserad på en analys av just ditt företag föreslår vi en lösning som passar dig och tar sen hand om hela processen. Vi ser till att din IT-drift fungerar. På så sätt kan du lägga din tid på det du är allra bäst på.

Läs mer

Dokumenthantering

Som Nordens största återförsäljare av Xerox vet vi allt som är värt att veta om dokumenthantering. Därför kan vi rekommendera de bästa produkterna och smidigaste flödena för just ditt företag. På så sätt får du en säker, miljövänlig och kostnadseffektiv helhetslösning.

Läs mer

Telefoni

Få tekniska innovationer utvecklas så snabbt som telefonin. Morgondagens behov känner vi ännu inte till men med våra flexibla lösningar är vi beredda på det mesta. Smarta integrationer och molnbaserade växlar anpassas helt utifrån era behov. På så sätt kan era kunder alltid nå er.

Läs mer

Konferenssystem

Är du också trött på konferenssystem som inte fungerar, torra whiteboardpennor och kablar som inte passar? Vi levererar kompletta lösningar för ditt konferensrum så kan du ägna dig åt dina kunder. På så sätt sparar du både tid och energi.

Läs mer

Kontorsmaterial

Varför gå över ån efter vatten när du kan få allt du behöver till kontoret samlat på ett och samma ställe. Vi har över 25 000 artiklar i vårt sortiment och levererar snabbt och enkelt över hela Sverige. På så sätt får ni tid över till era kunder.

Läs mer

Kaffe & Paus

Ser du också fram emot förmiddagskaffet? Vi är stolta över att leverera goda och prisvärda pauslösningar. Med vårt klimatkompenserade kaffe dricker du gott som gör gott. Komplettera koppen med en färsk frukt och lite småprat vid vattenmaskinen. På så sätt får du gladare medarbetare och nöjdare kunder.

Läs mer

HAPPYCAMPERS

KONTAKTFORMULÄR

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.