DSolution

.DS/Inblick

Jobba hemma-kontor för videomöten

IT

Pandemin fortsätter och vi fortsätter att jobba hemifrån. Mathias Carstelius, IT-projektledare och DSolutions egen jobba hemma-expert ser två alternativ på hur ett hemmakontor för videomöten kan sättas upp. Vi hoppas att du blir inspirerad av vad vi har att erbjuda. Är du Teams-redo?

Scenario 1 - Använd TVn som skärm!

Om din TV står bra till kan du använda den i uppsättning för att få en stor konferensrumskänsla. På TVn fäster du en kamera vilket gör att hela du syns i bild, du kommer kunna stå och röra dig vilket ger åskådarna möjlighet att se hela dig, ditt kroppsspråk och gör dig extra intressant. Dessutom ser det riktigt proffsigt ut. Till den här uppsättningen behöver du också något form av ljud, välj mellan en ljudpuck eller ett par hörlurar. Välj det du är mest bekväm med!

Både ljudpuck och hörlurar fungerar trådlöst till både mobil och dator!

Scenario 2 - Dockningsbar skärm med inbyggd kamera

Har du ett rum hemma som du kan nyttja som kontor är denna uppsättning perfekt. En skärm med både inbyggd docka och inbyggd kamera gör att du enkelt kopplar ihop din dator och skärm, eftersom att kameran sitter på den externa skärmen blir vinkeln på ditt ansikte trevligare. Du behöver ett tangentbord och datormus till, och skippa att använda ljudet från datorn som ofta upplevs som sämre. Välj mellan hörlurar eller ljudpuck.

Vi har tagit fram förslag på produkter som passar dessa scenarion men vi kan förstås också leverera produkter från andra tillverkare om ni har specifika krav. Vi har självklart också stolar, skrivbord och andra tillbehör. Intresserad av att höra mer? Eller har du ett scenario 3? Kontakta oss så hjälper vi er.