DSolution

.DS/Inblick

Supportlivscykeln slutar för Windows 7

IT

Supportlivscykeln för Windows 7 är alltså på upphällningen. Det här innebär att du inte längre kan få support eller service för Windows 7 efter 14 januari 2020.  Allt gott har sitt slut, men misströsta inte!

Ny teknik gör att vi kan fortsätta leverera innovativa upplevelser och vi rekommenderar starkt att du uppgraderar till en ny enhet med Windows 10. Dagens datorer är snabbare, kraftfullare och säkrare och med Windows 10 har du en bättre integration mot Office 365.

Kan jag uppgradera min nuvarande dator till Windows 10?

För att dra nytta av de senaste funktionerna rekommenderar vi att du byter till en ny dator med Windows 10. Vi rekommenderar inte att du installerar Windows 10 på en gammal enhet eftersom vissa Windows 7-enheter inte är kompatibla med Windows 10 eller kanske inte kan använda alla funktioner. Självklart finns det undantag där en relativt ny dator har Windows 7. Hör gärna av er till oss så berättar vi mer om detta.

 

Vad händer om jag inte uppgraderar till Windows 10?

Din dator kommer givetvis fortfarande att fungera, men den blir mer sårbar för säkerhetsrisker och virus. Du kommer inte heller att få programuppdateringar, så som säkerhetsuppdateringar, från Microsoft.

 

Är du redo? Vi hjälper dig att hitta rätt i datordjungeln.

HP ProBook 430 G6


Bra standarddator för kontorsjobb och surf. Datorn är tunn och lätt och har dessutom lång batteritid, och är därmed smidig på både kontoret och på resande fot. Docka ingår.

HP EliteBook 840 G6


Elitebook, HP's flaggskepp. Kraftfullare än ProBook 430. Högre prestanda och bättre kvalité är två av skillnaderna, vilket gör att den kommer hålla under lång tid. EliteBook är perfekt för företag som vill standardisera på en viss modell. Docka ingår.HP EliteBook x360 830 G6


Datorn för den kräsna! Kraftfull, flexibel och snygg - HP EliteBook x360 är en dator och surfplatta i ett! Passar användare som arbetar med tunga filer, Adobe Creative Suit eller bara vill ha en riktigt snabb och kraftfull dator. Docka ingår.