DSolution

Hyr skrivare och kopiator

Hyra skrivare för företag – Få utskrifter och service till ett fast månadspris

Sluta krångla med utskrifter och skrivare - DSolutions vision är att det ska vara enkelt att skriva ut, kopiera och scanna för alla företag oavsett om ni är små eller stora. Vi erbjuder ett fullserviceavtal där utskrifter, klick, service och toner ingår i månadspriset. DSolution är Nordens största återförsäljare av Xerox produkter och den enda fullt auktoriserade servicegivaren. Vi hjälper företag och organisationer med optimerade, säkra och miljöanpassade lösningar för utskrift och skanning.

LITEN A4-skrivare

Xerox VersaLink c405. En A4-skrivare perfekt för lager, butik eller lilla kontoret. Passar företag som skriver ut enstaka sidor i taget.

Begär offert

MELLAN 30 sidor/min

Xerox Altalink c8145. A3-skrivare för företag som skriver ut, kopierar och scannar regelbundet.

Begär offert

STOR 55 sidor/min

Xerox Altalink c8155. Snabbt ska det gå. A3-skrivare för ett företag som har stora, komplexa utskrift- och skanningsuppgifter.

Begär offert

En kontaktperson, en faktura, noll krångel

Vi gör det enkelt för företag att hyra, leasa eller köpa skrivare och kopiatorer. Vi hjälper er genom hela processen, från att välja rätt anpassad lösning till ert företag till leverans, utbildning och support. Spara tid och pengar med en printlösning som överensstämmer med ert arbetsflöde. Du har en kontaktperson och ni får en faktura.

Boka ett förutsättningslöst möte

Därför ska du hyra en skrivare från DSolution

Flexibilitet

Med vår print som tjänst ingår allt, utskrifter, toner, service till en fast månadskostnad. Flexibelt upplägg för dig som inte vill ha bindningstider på flera år.

Säkerhet

Idag är skrivare en perfekt bakdörr för bedragare att komma åt nätverket. Alla Xerox-skrivare är skyddade av McAfees inbyggda säkerhetssystem.

Smarta skrivare

Din nya skrivare kopplas upp mot er Microsoft eller Google miljö, så att ni kan skriva ut från eller scanna direkt till vald mapp i molnet. Du behöver ingen printserver!

Hög kvalitet på utskrifter

Skarpa linjer och klara färger. Utskriftskvalitén är lika viktig för dig som för oss och med en Xerox-skrivare lovar vi att du inte kommer bli besviken.

Utbildning & service

Oroa dig inte för hur du använder din skrivare - Utbildning ingår alltid. Och självklart tar vår kompetenta serviceavdelning hand om skrivaren om ni får problem.

Vad är print som tjänst

Print som tjänst innebär att allt ingår och kostnaden följer ert arbetssätt. Ni betalar helt enkelt när och efter hur mycket ni använder maskinen. Skrivaren, toner och serviceavtal ingår i månadsavgiften. Det är ett prisvärt och miljövänligt alternativ då vi använder rekonditionerad hårdvara. Det är en flexibel lösning då avtalet ofta är obundet. Det utformas självklart efter vad som passar er verksamhet bäst.

Vad är funktionshyra

Med funktionshyra ingår hyra av skrivare, toner, serviceaavtal och ett viss antal klick (utskrifter). Avtalen binds vanligtvis mellan 36-60 månader men vi gör alltid en första analys av er verksamhet och föreslår sedan en lämplig lösning vad gäller antal skrivare, antal urskrifter som ingår och hur avtalet utformas. Här har ni full koll på er månadskostnad!

HAPPYCAMPERS DOKUMENTHANTERING

SNABBKONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.