DSolution

IT-TJÄNSTER

En trygg, proaktiv IT-leverantör för alla dina behov

En bra IT-leverantör kan hjälpa till med mycket. Vi kan hjälpa er med all hantering av Microsoft licenser där både konfigurering och löpande hantering ingår, molntjänster, hosting, nätverk och Internetaccess via 4/5G eller fiber. Vi kan också vara er externa IT-avdelning där vi finns tillgängliga allt ifrån någon timme remote per vecka, till flera dagar på plats hos er.

Vi tar ett helhetsgrepp på er IT-miljö med stort fokus på säkerhet och med en riktigt bra support. Vi är en långsiktig partner med verklig förståelse för er verksamhet.

BOKA EN KOSTNADSFRI ANALYS

  Våra IT-tjänster

  Support

  En snabb och bra IT-support är skillnaden mellan att stå still i ert arbete eller snabbt komma vidare vid problem. Våra erfarna IT-konsulter kan hjälpa er både remote och på plats.

  Läs mer

  Microsoft 365

  Vi hjälper till med allt som har med Microsoft 365 att göra. Vi ser till att ni har rätt licens anpassat för er verksamhet, sätter upp och konfigurerar alla inställningar samt ser över er säkerhet.

  Läs mer

  Hostingtjänster

  Hosting kan innefatta att vi driftar hela er IT-miljö i vår egen datahall, men vi kan hjälpa er även vid co-location och molnbaserade lösningar. Dessutom arbetar vi med backuptjänster och lagring.

  Läs mer

  Nätverk

  En snabb, stabil internetuppkoppling är idag en självklarhet. Vi hjälper er med allt ifrån drift av hela ert nätverk till fiber, layer2 anslutning, beroende på vart ert kontor finns. Snabbt och tryggt.

  Läs mer

  Inte riktigt säker på vad ni har eller vad ni behöver?

  Oroa dig inte, det är vanligare än du tror. Vi gör alltid en analys och förstudie. Därefter ledsagar vi er genom hela processen. Vi har stor erfarenhet av både olika branscher och företag och ger er förslag på lösningar och produkter som passar just ert företag och arbetssätt. Vårt mål är att förenkla och förtydliga er IT.

  Boka ett förutsättningslöst möte

  Fem saker som du kanske undrar över

  Support i världsklass

  Vi har konsulter med olika inriktningar och expertkunskaper, vilket gör att du kan vara säker på att rätt person hjälper er. Snabb återkoppling och hjälp gör att du kan fokusera på din verksamhet.

  Lokal IT-leverantör

  Om du finns i Stockholm med omnjed eller Östergötland har vi kunniga tekniker som snabbt kan vara på plats och hjälpa dig med smått som stort.

  Vad kostar det

  Vi föreslår IT-lösningar som är användbara och anpassade utifrån ert företag, med tydligt specificerade priser. Betala för det er verksamhet behöver, varken mer eller mindre.

  Nya arbetssätt

  Nya arbetssätt och funktioner kan verka skrämmande, men med utbildningar och en riktigt bra support kommer ni känna er trygga och utnyttja er Microsoft 365 miljö optimalt.

  Vi vill träffa dig

  Vi förstår er verksamhet bättre om vi träffas fysiskt. Då kan vi tillsammans se lokalerna och träffa era medarbetare, vilket gör att vi bättre förstår vad er verksamhet behöver.

  Modern och säker datacenter

  Våra katastrofsäkrade hallar med fiberaccesser säkerställer trygg och marknadsledande serverhallsmiljöer för din IT. Inbrottsskydd, brandskydd, kyla, kraft, skalskydd, nätverk, redundans och mycket annat som är oerhört kostsamt att investera i för en egen lokalt placerad miljö. Idag behöver du inte heller betala stora summor pengar för att köpa in hårdvara, själv hantera servrar, backup och lagring. Idag finns IaaS - Infrastructure as a Service. Betala för vad ni använt, efter ni använt det.

  Läs mer om IaaS

  HAPPYCAMPERS IT

  SNABBKONTAKT

  Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.