DSolution

.DS/NYHETER

CSR projekt

by Dsolution

Att ta väl hand om våra anställda och kunder är en självklarhet för oss. Men vi vill också bidra till ett bättre samhälle. Därför jobbar DSolution aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility, CSR.

Vi är engagerade som sponsor inom idrotten därför att vi är en del i samhällsbyggandet, där anläggningar för idrott är en del i vår vardag. Idrotten spelar en stor roll i människors liv och för samhället i stort. Svensk idrottsrörelse är unik, som bygger på ideella insatser och här vill vi stödja dessa verksamheter. För oss är det viktigt med socialt ansvarstagande.

DSolution är stolt partner till Nordic Swim Open där 1 050 deltagare från 28 länder har kämpat i bassängen. Eriksdalsbadet stod värd för Swim Open som lockat en stor del av världseliten, inte minst vår storstjärna Sarah Sjöström. Under helgen skulle dryga 500 lopp genomföras. Utskriftslösningar från DSolution har varit en pusselbit i detta lyckade evenemang.

”Med DSolution som partner för Europas största pristävling i simning skapades en snabbhet & trygghet med hög service för både publik, aktiva och vår egen arbetsstab”
/ Dennis Fredriksson, Manager

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.