DSolution

.DS/NYHETER

Information till kunder och samarbetspartners

by Dsolution

November är redan här och naturen visar sin vackraste sida trots en annorlunda tillvaro givet pandemin. Vi på DSolution märker att många verksamheter har ställt om och flera arbetar med så kallade hybridkontor, vilket är både spännande och utmanande.

DSolution arbetar fortsatt med att hjälpa företag med omställningen som kräver ett nytt sätt att kommunicera och möjlighet att få tillgång till information oavsett arbetsplats. Med våra tjänster hjälper vi er att bli mobila på riktigt. Vi har flertalet olika testdemomiljöer live på vårt huvudkontor vilka kan visas fjärrledes om så önskas, självklart erbjuder vi samma höga servicenivå som tidigare.

Vi har stor kunskap när det gäller video- och telefonmöten, kring både plattformsval, utbildning och support och hjälper er gärna. Det ska inte vara svårt att mötas!

Vid kontakt med oss uppmuntrar vi dig att använda våra fjärrsupportalternativ, vår centrala IT/print & telemiljö är anpassad för att möjliggöra säker tjänsteleverens från extern plats. Om ett fysiskt möte eller ett servicebesök måste genomföras har vi haft kontakt i förväg för att stämma av era önskemål och eventuella restriktioner. Vi är övertygade om att vi kan fortsätta att leverera samma goda service till er, säkert och tryggt. Våra servicetekniker har strikta hygienrutiner och alla har handsprit i sin bil som används på utrustningen samt mellan besöken.

Vi fortsätter såklart att följa utvecklingen och myndigheternas rekommendationer, och uppdaterar våra rutiner omgående om så är nödvändigt.

Till dess att pandemin är över – Håll ut, håll an, håll avstånd.

Vänligen,
Fredrik Snickars med personal

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.