DSolution

.DS/NYHETER

Information till kunder och samarbetspartners

by Dsolution

Den senaste tiden har varit omvälvande och både vårt samhälle och många verksamheter ställs nu på prov inför nya utmaningar. Vi vill tacka för ert förtroende och samtidigt försäkra er om att vi kommer att fortsätta leverera våra tjänster precis som utlovat, med samma höga servicenivå.

Vår högsta prioritet är alltid hälsan och säkerheten hos våra anställda, kunder, partners och deras anhöriga. Vi har därför vidtagit flera åtgärder för att minska smittspridning. Bland annat informerar vi anställda kontinuerligt om viruset, kräver att anställda som uppvisar även små symptom sjukskriver sig, har ökad rengöring i lokalerna och har begränsat anställdas affärsresor. Vi har sedan en tid tillbaka inrättat ett DSolution Covid-19 svarsteam som sammanträder regelbundet för att övervaka utvecklingen, följa vägledning och råd från regeringen samt folkhälsomyndigheten.

Antalet fysiska möten kommer under den närmsta tiden till stor del ersättas med video- och telefonmöten. Vi har en stor mängd kunder idag som vi hjälpt att anpassa sig till detta för många nya sättet att kommunicera samt få tillgång till dokumentation oavsett arbetsplats, tveka inte att höra er för med oss om ni känner ett behov av att få hjälp. Vi har flertalet olika testdemomiljöer live på vårt huvudkontor vilka kan visas fjärrledes om så önskas.

Vi försöker uppmuntra dig till att använda våra fjärrsupportalternativ men om ett fysiskt möte eller ett servicebesök måste genomföras kontaktar vi er i förväg för att stämma av era önskemål och eventuella restriktioner. Vi är övertygade om att vi kan fortsätta att leverera samma goda service till er, säkert och tryggt. Våra servicetekniker har fått information om hygienrutiner och alla har handsprit i sin bil. Vår centrala IT/print & telemiljö är anpassad för att möjliggöra säker tjänsteleverens från extern plats.

Vi fortsätter att följa utvecklingen och myndigheternas rekommendationer, och uppdaterar våra rutiner omgående om så är nödvändigt.

Avslutningsvis hoppas jag att vi alla besegrar viruset tillsammans och snart kan återgå till normala rutiner.

Har ni frågor så tveka inte att kontakta mig eller er säljkontakt.
Mvh
DSolution
Fredrik Snickars, VD

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.