DSolution

Hej Arkitekt!

Vi hjälper dig med arkitektanpassade lösningar

Sluta krångla med utskrifter och skrivare - DSolutions vision är att det ska vara enkelt att skriva ut, kopiera och scanna för alla arkitekter oavsett om ni är små eller stora. Vi erbjuder arkitektanpassade skrivare med otrolig färgåtergivning, fin, knivskarp linjekvalitet och hög rastertäthet, allt för att du och dina kunder ska kunna tyda komplexa designer och se alla viktiga detaljer.

DSolution är Nordens största återförsäljare av Xeroxprodukter som är välkända för både sin utskriftskvalitet och färgåtergivning, något som vi vet att du tycker är viktigt. Vi har många arkitekter som redan är kunder idag, låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med utskriftslösningar och skrivare, fiber och nätverk.

Vi hjälper dig gärna!

Svara på några enkla frågor och få en offert snabbt!

  Antal maskiner

  Vilka storlekar vill du skriva du ut i?

  Vilka funktioner söker du?

  Vilken typ av avtal?

  Hur många kopior/utskrifter gör ni per månad?

  Vem ska offerten skickas till?

  Snart är du klar! Hur når vi dig gällande offerterna?

  Några ord från Esencial arkitekter

  En utskrift med mycket god kvalitet är en förutsättning för att få arbetet att flyta på. – Ritningar och visualiserande bilder används internt men också i samtal med beställaren, eller i kommunikation med en stad. Det är till stor hjälp för beställaren att se slutresultatet framför sig, innan det står färdigt, berättar Mariano Tellechea, Grundare, delägare och arkitekt SAR, MSA. Han fortsätter – Traditionellt sett har man behövt en skrivare som antingen skriver ut bra ritningar eller bra bilder. Men vi behöver god kvalitet och färgåtergivning på båda delarna.

  DU KAN RÄKNA MEDGOTT SÄLLSKAPFRÅN NÅGRA AV VÅRA ANDRANÖJDA KUNDER

  Vår service - din trygghet

  Vi förstår att en skrivare är ett otroligt viktigt arbetsverktyg som ni använder dagligen och att det är viktigt att servicen runt omkring också fungerar smidigt. Med vår duktiga serviceorganisation säkerställer vi att du och din verksamhet får snabb support vid driftsavbrott, oavsett var i Sverige eller världen du befinner dig. Vi strävar alltid efter att ha den snabbaste inställelsen och de kortaste åtgärdstiderna.

  Fiber förenklar

  Med vår fiber får ni extremt snabb uppkoppling. Ni märker ingen skillnad att servern inte står på plats på ert kontor trots arbete med tex. tunga BIM-filer. Det gör ert arbete mer leveranssäkert mot era kunder. Du kan självklart arbeta varifrån som helst utan problem, utomlands eller hemma, och ha tillgång till samma filer. I dessa fall använder vi VPN vid anslutning mot servern. Tryggt och snabbt.

  Microsoft365 hjälper er

  En av de stora fördelarna med Microsoft365 är versionshantering. Du arbetar alltid med den senast sparade versionen. Det hjälper dig därmed i ditt kvalitetsarbete men också i ditt sekretessåtagande då du istället för att ha filer lokalt på en dator som kan bli stulen eller förlorad, har allt i molnet. Vi hjälper er att komma igång eller tar över licenshanteringen, självklart erbjuder vi utbildning också.

  Fiber

  Med vår fiberlösning kommer ni åt er server innan ni når internet, vilket gör att hastigheter som 100 Gbit/sek kan utlovas. Kontoret förbinds med en fiberkabel i vad som kallas Layer 2. Fiberkabeln går rakt in i vår datahall där er server står tryggt.

  Läs mer

  Utskriftstjänster

  Kontorsskrivare, produktionsskrivare, storformatsskrivare, posthantering samt efterbehandling. Oavsett storlek på ditt arkitektkontor erbjuder vi alla olika typer av skrivare med anpassad mjukvara ni behöver.

  Läs mer

  Säkerhet

  Alla företag har immateriell egendom, strategiska planer eller personliga data som behöver skyddas. Vi kombinerar innovativ teknik med expertis inom arbetsprocesser i syfte att förhindra att data hamnar i fel händer.

  Läs mer

  Print som tjänst

  Print som tjänst innebär att allt ingår i avtalet och kostnaden följer ert arbetssätt. Ni betalar helt enkelt för när och efter hur mycket ni använder maskinen. Skrivaren, toner och serviceavtal ingår i månadsavgiften. Tryggt och ekonomiskt.

  Läs mer

  Extern IT-avdelning

  Att outsourca hela företagets IT-funktion gör att ni kan fokusera på det ni kan bäst. Det är vanligt med personberoende inom IT vilket är en stor risk, det gör också att det blir svårt att bibehålla kompetens, säkra SLA och hantera incidenter.

  Läs mer

  Mobila utskrifter

  Det är ingen hemlighet att mobiltekniken har förändrat var och hur vi arbetar. Med mobil personal behövs mobila utskriftslösningar. Det är där DSolution och Xerox kan hjälpa till med kraftfulla och flexibla valmöjligheter.

  Läs mer

  Microsoft365

  Microsoft 365 är en komplett produktivitetslösning för att underlätta din arbetsdag. Vi hjälper dig med all uppsättning för att ni ska arbeta smidigt och säkert, och erbjuder självklart utbildningar för att ni ska nyttja Microsoft365 till max.

  Läs mer

  Fakturahantering

  Förenkla hela fakturaprocessen med våra verktyg för elektronisk fakturahantering. Optimal användarvänlighet och integreras med i princip alla ekonomisystem. En smart lösning där allt ingår, till ett fast månadspris.

  Läs mer

  Några ord från Hidemark & Stingtzing

  Fibern drogs in i fastigheten och det sattes upp en fjärrserver för lagring, konfigurerad i hög hastighet. - Vi märker ingen skillnad att servern inte står på plats, trots arbete med tunga BIM-filer konstaterar Sven. - Jag kan jobba varifrån som helst utan problem, utomlands eller hemma, och har tillgång till samma filer. Det gör att det blir mycket mer leveranssäkert. När det gäller fibern är Sven optimistisk.

  - En annan fördel med fibern är versionshantering. Jag behöver inte blanda ihop filer, utan arbetar alltid med den senast sparade. Jag blir också bättre mot mina beställare, istället för att jag har filer lokalt på en dator som kan bli snodd eller tappad, finns allt nu i molnet. Dessutom hjälper det mig i mitt kvalitetsarbete och mina sekretessåtaganden. Det är alltså lättare för mig att lova sekretess mot kunderna om jag har fungerande fiber. (”Svartfiber”, VLAN-anslutning i lager 2)

  Läs hela intervjun med Hidemark & Stintzing Arkitekter AB

  Bästa helhetslösningen

  Vi vill inte bara sälja en maskin – vi vill leverera den för er bästa helhetslösningen för dokumenthantering. Det kan handla om utrustning för utskrift, kopiering, skanning med tillhörande mjukvaror, eller ett komplett tjänsteupplägg där vi tar ansvar för hela ert företags utskriftsmiljö.

  Kompetens och erfarenhet

  För att göra detta möjligt består DSolution av omkring 50 duktiga medarbetare – kunniga personer med lång erfarenhet av att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Förutom kompetenta säljare har vi ett team med egna erfarna tekniker som hjälper till att driftsätta, underhålla och serva de lösningar vi levererar.

  SNABBKONTAKT

  Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.