DSolution

.DS/Inblick

4 anledningar att välja en helautomatisk kaffemaskin

Kaffe och Paus

Kaffemaskinernas utveckling har gått i rasande fart. Nu finns det mängder av varianter beroende på antal koppar som ska bryggas, typ av kaffe som föredras eller sättet kaffet brygges på. Vi berättar mer varför ni bör välja en helautomatisk kaffemaskin till er arbetsplats.

 1. Ökad dryckesalternativ
Det kanske viktigaste skälet till att välja en helautomatisk kaffemaskin är helt enkelt för att öka dryckesalternativet på er arbetsplats. Ni kan välja allt ifrån vanligt bryggkaffe till en espresso eller latte. Dessutom brukar det finnas ytterligare alternativ till de medarbetare som inte dricker kaffe, så som tevatten, varm choklad och ibland även blåbärssoppa.

 2. Ökad trivsel

Just tack vare att alla medarbetare kan välja den dryck som passar dem, kan du räkna med nöjdare medarbetare.

 3. Bättre bryggning – Bättre kaffe

Det är större chans till en välsmakande upplevelse då dessa typer av maskiner tillreder bryggningen av de olika kaffesorterna på olika sätt och olika temperaturer. Det vill säga –  bryggkaffet kommer smaka som ett fantastiskt bryggkaffe, espresson kommer samtidigt smaka som en ljuvlig espresso.

 4. Det blir enklare

 Mycket blir enklare med en helautomatisk kaffemaskin. Utöver tömning av sumpbehållaren så får du med jämna mellanrum köra rengöringsprogram genom enkla knapptryckningar. Det är allt. 

Välkommen till oss och vår demo där våra duktiga medarbetare gärna visar och lär dig mer om våra olika kaffemaskiner samt smaker och aromer. Klicka på knappen nedan för att boka en kostnadsfri demo direkt!

Ett förslag på en helautomatisk kaffemaskin vi varmt rekomenderar är Unity1. Unity1 är modulbaserad för att få en kaffemaskin som är anpassad till ert kontor. Med modul för choklad- och mjölkpulver samt modul för färsk mjölk blir din dryck exakt som du önskar. Unity1 är den perfekta kombinationen mellan utmärkt bryggning och intuitiv användarupplevelse.