DSolution

.DS/Inblick

Vikten av att välja rätt profilpenna

Tillbehör

Det finns profilpennor i en uppsjö av material, i mängder av former och färger och med olika vikt. Alla dessa variabler påverkar hur pennan uppfattas av andra. Formen på pennan, är den lekfull eller strikt? Hur känns pennan att hålla i och vad är det för material, plast, gummi eller metall? Och vikten betyder mer än man tror. En något tyngre penna bidrar ofta till en behagligare och lite lyxigare känsla, pennan upplevs med andra ord som mer exklusiv.

Det finns med andra ord en hel del att ta i beräkningen när man ska välja en profilpenna till sitt företag. För valet påverkar ditt företag i allra högsta grad på ett sätt– hur ditt företag uppfattas av andra. För när det kommer till kritan är det just ett första intryck som avgör det, på några sekunder ska ditt bolag uppfattas på framförallt två punkter, pålitlighet och kompetens. Och trots att det första intrycket läses av så snabbt, är det förvånansvärt svårt att ändra på, enligt forskning. 

Ni kan ta makten över det första intrycket av ert företag genom att medvetet väljer en penna som motsvarar ert företags profil. Och helt ärligt – vill du ha företagets logga på den penna som ligger i någons skrivbordslåda och skräpar, eller ha den pennan som är någons favoritpenna?

Valet är ditt. Vi har tagit fram fyra exempel på pennor som vi tycker lite extra mycket om. Om de inte faller dig i smaken har vi över 1000 olika pennor, så vi kan garantera dig att det finns något passar er.

Raja Chrome

En något lyxigare reklampenna i uppskattad design med färgad pennkropp och spets, samt clips och ringar i krom. Perfekt för det färgglada företaget.

Ethic Metallic Chrome

En elegant kulspetspenna med metallicfärgad pennkropp med matt finish. Detaljerna är i krom och pennan har vridmekanism. Perfekt för det moderna företaget med stil.

Pet Ballpoint pensil

Miljövänlig kulspetspenna! Tillverkad av återvunna plastflaskor och passar därför perfekt för företag som värnar extra om miljön. Trycket hänvisas till pennkroppen.

Rondo Soft

En riktig klassiker från 1993! Finns i en mängd fina färger och med ett lätt gummerad pennkropp ligger pennan skönt i handen. Klipset kan med fördel märkas med gravyr.