DSolution

.DS/Inblick

2024 – The year of AI

IT

Vi kickar igång 2024 med full fart och ser fram emot att under året dela de hetaste nyheterna från IT-världen med er.

Trendspaning: Häng Med i Tech-Vågen

Vi håller koll på IT-trender. Varför? Jo, för att se till att ni, våra kunder och partner, är ett steg före. Här snackar vi inte om gamla nyheter; vi pratar om det som händer nu och vad som är på väg. Så häng med oss när vi utforskar framtidens möjligheter.

2024, The Year of AI

2024 är definitivt året då AI är i centrum. Vi hjälper er att göra AI tillgängligt, roligt och användbart. Men hur ska du använda AI i arbetslivet? Här är några exempel på hur AI kan underlätta och hjälpa dig, och detta är bara ett axplock! 

 

– Dataanalys och hjälp att fatta datadrivna beslut
– Språkberarbetning som tex. översättning och textanalys
– Automatisering av repetitiva uppgifter
– AI-drivna chattbotar och virtuella assistenter som hjälper er kundtjänst/support
– Hjälp vid rekrytering där AI hjälper dig att matcha CV mot specifika krav. 

Microsoft 365 Copilot: Din Digitala Partner i Digitala Äventyr

Microsoft 365 Copilot kommer bli tillgänglig för små och medelstora företag under 2024 och det kommer garanterat revolutionera hur vi arbetar. Copilot är inte bara en smart lösning utan din nya bästa digitala partner. Tänk dig att ha den bästa sidekicken som hjälper dig att navigera genom den digitala världen, optimera processer och öka produktiviteten. Det är precis vad Copilot handlar om – din kompanjon för en smidig digital transformation. Men för att kunna använda Copilot krävs det en hel del förberedelser, vi hjälper er i både förberedelse och uppsättning och finns tillgängliga som er partner när vi har frågor. 

Så, vad väntar du på? Starta 2024 med oss och låt oss tillsammans skapa en framtid fylld av IT-äventyr. Vi ser fram emot att vara er IT-partner i år och för alla de spännande åren som väntar! Har du frågor och funderingar redan nu, så hör av dig.