DSolution

.DS/Inblick

Microsoft 365 Copilot – Din andrepilot i arbetet

IT

Det pratas mycket om Microsoft Copilot just nu. Enkelt kan man förklara det som att Microsoft copilot är en klok assistent som hjälper dig att arbeta smidigare och snabbare med Microsofts populära appar som Word, Excel, PowerPoint och många andra. Vi reder ut hur det kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete.

Word

Copilot kan hjälpa dig att skapa och redigera dokument i Word på ett enklare sätt. Den kan föreslå ord och formuleringar när du skriver och till och med hjälpa dig med att formatera text och skapa tabeller.

Excel

När du arbetar i Excel kan Copilot göra det enklare att skapa formler och funktioner genom att ge dig förslag baserat på dina behov. Den kan också hjälpa dig att omvandla data och skapa diagram snabbt.

Powerpoint

Med Copilot kan du göra dina presentationer i PowerPoint mer intressanta och professionella. Den kan föreslå layouter, designidéer och hjälpa dig att hitta rätt bilder och grafik för att förstärka ditt budskap.

Andra Microsoft appar

Copilot är inte bara begränsad till de stora apparna. Den kan också vara till hjälp i appar som Outlook (för att skapa effektiva e-postmeddelanden), OneNote (för att organisera dina anteckningar), och Teams (för att underlätta samarbete med kollegor).

Hur fungerar det?

Copilot fungerar genom att förstå din intention och kontext när du arbetar i Microsoft-apparna. Den kan ge dig förslag och snabbkommandon för att göra ditt arbete smidigare och mer effektivt.

 

Det finns flera fördelar med Microsoft Copilot:

Sparar tid: Copilot hjälper dig att göra uppgifter snabbare genom att föreslå relevanta åtgärder.

Förbättrar kvaliteten: Den hjälper till att säkerställa att din arbete är korrekt och i enlighet med bästa praxis.

Lärande stöd: Det är ett bra sätt att lära sig nya funktioner och tekniker i Microsoft-apparna.

Microsoft Copilot är tillgängligt nu! Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information!