DSolution

.DS/NYHETER

Swimopen Stockholm 2023

by Dsolution

För 7:e året i rad anordnades simtävlingen Swimopen under helgen 13/4 – 16/4 i Eriksdalsbadet. DSolution levererade skrivare för resultat samt även skrivare för att biljetter och deltagarbadges skulle skrivas ut.

Swimopen är erkända för att leverera en förstklassig upplevelse för både deltagare och besökare. Kravet på DSolution med service som skall finnas tillhands i en miljö där vatten, el och inte minst leveransen in till ett badhus kräver en del planering.

Dennis Fredriksson som är grundare och tillika ansvarig för Swimopen berättar:

Det är inte på hundradelar som i simningen men väl minutspel, vi vill maximera tiden för allmänheten i badhuset så allt måste vara ”preppat” och klart.

DSolution tackar för ytterligare ett gott samarbete tillsammans med Swimopen och lyfter på hatten för samtliga som är involverade i att ordna detta event i Eriksdalsbadet.

Swimopen har för oss på DSolution gett oss möjligheten att visa vilket lagspel som krävs för att leverera: Det skall bara fungera, vi vill bara trycka på en knapp.

DSolution kan stolt säga att vi dök in i detta samarbete för att bryta ytan på något nytt, vi tog oss inte vatten över huvudet och genom duktiga medarbetare bröstade vi detta.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.